اقدامات مثبت دولت مردم را مدافع دولت نهم و دهم کرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۲۳۸
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي:

اقدامات مثبت دولت مردم را مدافع دولت نهم و دهم کرده است

 وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: مردم صداقت را درك مي كنند؛ همان‌طور كه اقدامات مثبت دولت، مردم را مدافع دولت نهم و دهم كرده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، دکتر سيد محمد حسيني روز گذشته در جلسه شوراي اداري شهرستان فومن اظهار داشت: دولت دهم با عنايات الهي اقدامات بزرگ و مفيدي را در حال اجرا دارد كه به تبع آن مسائل كوچك، جانبي و دردهاي مزمن جامعه حل مي شود.

 

وي با بيان اينكه رئيس جمهور طلايه دار رسالتي است كه در مردم و مسئولان نيز تعميم يافته است، افزود: به پشتوانه سابقه شفاف و درخشان دولت نهم و دهم بحث هدفمندسازي يارانه ها با همراهي مردم به وقع پيوسته، كه پس از آن مردم به مطالبات معقول خود دست مي يابند.

 

 

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به شهرستان فومن به عنوان زادگاه آيت الله بهجت كه داراي ويژگي هاي ارزشمندي است، ادامه داد: علما در زمان نمي گنجند و هميشه منشا خير براي جامعه هستند، شهرستان فومن نيز از بركات و آثار آيت الله بهجت بر خوردار و خانه اين مرجع تقليد بايد مرمت و به عنوان گراميداشت ياد اين بزرگوار حفظ شود؛ چراكه مي تواند تاثيرگذار بوده، و به تثبيت فرهنگ دين و معنويت كمك كند.

 

حسيني با اشاره به منطقه تاريخي- گردشگري ماسوله و قلعه رودخان گفت: اين شهرستان داراي ظرفيت هاي فرهنگي بالايي است و مفاخر و شعراي اين شهرستان زبانزد جوامع ملي هستند و بايد بر خلاف برخي از كشورها كه اقدام به تمدن سازي مي كنند اين تمدن را به رخ كشيد تا جوابي كوبنده در مقابل تبليغ اسلام ستيزي دشمنان باشد كه ما مردماني اهل شعر و ادب هستيم و تاريخ گواه اين امر است.

 

وي با تاكيد بر اينكه مسئولان بايد همه جوانب را در امورات اجرايي خود در نظر داشته باشند، بيان داشت: مردم چشم به مسئولان دوخته اند و اگر كساني كه در راس امور هستند، افرادي منزه و درستكار باشند اين صداقت به سطح زندگي افراد جامعه نيز رسوخ مي كند؛ چراكه مردم صداقت را درك مي كنند همان طور كه اقدامات مثبت دولت، مردم را مدافع دولت نهم و دهم كرده است.

 

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به حمايت هاي مقام معظم رهبري از دولت دكتر احمدي نژاد گفت: ولايت فقيه با توجه به آنچه كه در اين دولت مشاهده كرده اند و گزارشات ارسالي آن را مسجل كرده است، اين دولت را در برخي موارد مورد پشتيباني قرار مي دهد.

 

حسيني با اشاره به پيامدهاي خوب سفرهاي استاني تصريح كرد: سفرهاي استاني سبب مي شود كه كمبودها بهتر ديده شود و تصميمات با توجه به نيازها اتخاذ، و باز خوردهاي آن نيز مشاهده شود.

 

وي اظهار داشت: مسائل مطروحه از سوي فرماندار شهرستان فومن و امام جمعه اين شهرستان به هيئت دولت انتقال داده مي شود.

 

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاكيد بر تقويت دين و اسلام گرايي تصريح كرد: انقلاب اسلامي يك انقلاب فرهنگي بود و خواسته مقام معظم رهبري كه بايد مظلوميت را از حوزه فرهنگ زدود، بايد عملي شود؛ از اين رو اعتبارات در اين سفر استاني مطرح شده، و 20 درصد اعتبارات براي فعاليت هاي قرآني، ديني و مساجد در نظر گرفته شده است.

 

حسيني با اشاره به اينكه بايد طالب هنر متعهد بود و از هنرمندان متعهد حمايت كرد، گفت: كانون هاي فرهنگي- هنري مساجد مكان هاي مناسبي جهت پرورش هنرمند هستند و اگر افراد متدين به رشد فرهنگي برسند به توليد آثار فرهنگي مطلوب مي پردازند.

 

وي تاثيرات جمهوري اسلامي را تاثيرات جهاني خواند و خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامي ريشه عميقي در دل مردم دارد، اين انقلاب داراي جايگاه مردمي است و در صحنه جهاني تاثير گذار است./انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار