کد خبر:۱۱۰۳۹۸۰
سردار قنبری تشریح کرد؛

جزئیات تازه از بررسی محل قتل داریوش مهرجویی و همسرش

رئیس پلیس آگاهی کشور با اشاره به کشف آثاری متعلق به قاتل خانواده مهرجویی در محل حادثه گفت: آثار ورود جبری در صحنه قتل خانواده مهرجویی دیده نمی‌شود و تخریبی در درب‌ها صورت نگرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد قنبری، با حضور در منزل داریوش مهرجویی صحنه قتل را از نزدیک بررسی و اظهار کرد: با بررسی صحنه جرم، آثاری در صحنه قتل پیدا شده است که ما احتمال می‌دهیم مربوط به قاتل است.

وی افزود: آثار ورود جبری در صحنه جرم دیده نمی‌شود و تخریبی در درب‌ها صورت نگرفته است.

سردار قنبری بیان کرد: نگهبانی شهرک تا منزل مقتول یک کیلومتر فاصله دارد و تمامی مسیر‌های ورود و خروج در منطقه در حال بررسی است.

وی افزود: در این تحقیقات برای نخستین بار از سگ‌های ردیاب نیز استفاده شده است تا در اطراف منزل به ردیابی بپردازند.

سردار قنبری با اشاره به تلاش مأموران برای پیدا کردن انگیزه قتل گفت: تحقیقات تا رسیدن به قاتل یا قاتلان ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار