آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۴۰۵۳

معاون شهردار: ۸۰۰ نقطه آب گرفتگی در تهران شناسایی شد

معاون شهردار تهران از شناسایی ۸۰۰ نقطه آب‌گرفتگی در پایتخت خبر داد و گفت: مشکل آب گرفتگی ۵۰۰ نقطه در سطح شهر برطرف شده است و مسائل مربوط به ۳۰۰ نقطه دیگر هم تا قبل از آغاز بارش‌ها برطرف می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین نظری امروز ۲۴ مهر ۱۴۰۲ در حاشیه تور نیم روزه بازدید خبرنگاران از چگونگی روند لایروبی مسیل‌ها و قنوات و... در جمع خبرنگاران گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای فصل بارش‌ها در تهران صورت گرفته است.

معاون خدمات شهری شهردار تهران با بیان اینکه در ایام بارش‌ها آب گرفتگی‌هایی در سطح شهر مشاهده می‌شود، گفت: ما در تهران ۷۰۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی و ۱۰ هزار کیلومتر انهار داریم که همه آن‌ها باید لایروبی شوند.

مشکل عمرانی ۳۰۰ نقطه آب گرفتگی رفع می‌شود

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا نقاط آب گرفتگی در تهران شناسایی شده است، گفت: ۸۰۰ نقطه آب گرفتگی در تهران داریم که ۵۰۰ نقطه مشکلش برطرف شده و ۳۰۰ نقطه باقی مانده منشأ عمرانی دارد که تا قبل از بارش‌های زمستانه این نقاط هم مشکلش برطرف می‌شود.

به گفته نظری؛ به مناطق ۲۲ گانه آدرس نقاط آب گرفته با مستندات ارائه شده است و قطعا این مشکل برطرف خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص جمع‌آوری زباله در سطح شهر تهران گفت: تغییراتی ایجاد شده و در اواخر هفته جاری اولین مناقصه هم در این رابطه برای مناطق ۱، ۳، ۸، ۲۱ و ۲۲ گذاشته می‌شود. متن قرارداد و برخی از موضوعات هم تغییر کرده است.

شست‌و‌شوی مخازن زباله

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه قبلاً مخازن زباله را شستشو نمی‌دادند، گفت: در حال حاضر این امر انجام می‌شود.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار فارس در خصوص تغییر مخازن گفت: به صورت پایلوت در مناطق مرکزی تهران تغییر مخازن صورت گرفته است، اما باید ایرادات کار برطرف شود.

نظری ادامه داد: شهر فرسوده است و باید نوسازی صورت گیرد، ما در بحث گاردریل‌ها، کانال‌های زیرزمینی و... اقداماتی انجام داده‌ایم. نشست‌هایی هم با پیمانکاران داشته و فهرست بهای خدمات هم اعلام شده است.

وی در خصوص تجهیز ماشین‌آلات برف‌روبی گفت: پشتیبانی‌های لازم صورت می‌گیرد و به مناطق ۲۲ گانه موضوعات اعلام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار