به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، اکبر شعبانی کیا اظهار کرد: احداث نیروگاه ۲۵۰ تنی هاضم بیهوازی تولید انرژی از زبالههای شهری ساوه از برنامههای این طرح در این شهر است.
وی احداث شهرک خورشیدی شهرداری، آغاز آموزش شهروندی گروههای هدف با محوریت آموزش و پرورش، استفاده از ظرفیت فارغ التحصیلان مهندس رشته برق، رایزنی با کمیساریا جهت احداث نیروگاه خورشیدی در مهمانشهر شهید ناصری و تعویض روشناییهای سطح شهر را از دیگر برنامههای پیش بینی شده در این طرح اعلام کرد.
شهردار ساوه نیز در این جلسه بر ورود به مرحله اجرای طرح شهر سبز، ارزش آفرین و هوشمند (ساوه) تاکید کرد و گفت: با توجه تنشهای آبی در کشور حرکت در این مسیر ضرورتی انکار ناپذیر است.
امیررضا یوسفیان افزود: مطالعات نشان میدهد که سیستمهای انرژی که دارای سهم قابل توجهی از انرژیهای تجدیدپذیر باشد میتوانند به طور متفاوتی از سیستمهای متکی بر سوختهای فسیلی، بر منابع آب تأثیر بگذارند.
وی تصریح کرد: برخی از فناوریهای تجدیدپذیر به مقدار آب قابل توجهی برای عملیات نیاز دارند درحالیکه، انرژیهای بادی و خورشیدی فتوولتائیک برای عملیات به هیچ آبی نیاز ندارند و میزان مصرف آب در چرخه عمر این نیروگاهها حداقل است که موجب میشود با توسعه این فناوریها، روند مصرف آب کاهش یابد.
یوسفیان گفت: برای تبدیل ساوه به شهر سبز نیازمند فکر سبز هستیم و میطلبد تمامی دستگاههای شهرستان در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.