کد خبر:۱۱۸۳۳۱۴

بهره‌برداری از بزرگترین لندفیل بهداشتی غرب کشور در مرکز دفن پسماند اراک

شهردار اراک گفت: بهره‌برداری از بزرگترین لندفیل بهداشتی غرب کشور در مرکز دفن پسماند اراک به مساحت ۲۵۰ هزار متر مکعب، در این هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا محمودی شهردار اراک روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران گفت: بخشی از این میزان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی و بخشی نیز از طرف شهرداری اراک تامین می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر این بیش از ۱۰۰ عنوان برنامه فرهنگی، ورزشی و اجتماعی همزمان با هفته فرهنگی اراک در نقاط مختلف این شهر برگزار می‌شود.

شهردار اراک اظهار کرد: بهره‌برداری از چندین زمین چمن مصنوعی، بهره‌برداری از چهار سالن بلک‌باکس و بهره‌برداری از بزرگترین لندفیل بهداشتی غرب کشور در مرکز دفن پسماند اراک به مساحت ۲۵۰ هزار متر مکعب، در این هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: اولین تلویزیون شهری در منطقه گردشگری گردو (نورالشهدا) نیز در هفته فرهنگی اراک نصب می‌شود و تعداد قابل توجهی نیز سالن بلک باکس در این بازه زمانی بهره‌برداری و در اختیار هنرمندان نمایش قرار می‌گیرد.

شهردار اراک اظهار کرد: اجرای بازی تله سیژ در منطقه گردشگری گردو به عنوان اولین پروژه کابلی نیز در هفته فرهنگی اراک در دستور کار است و شرکت سرمایه‌گذار تمام تلاش خود را برای آماده‌سازی این مهم بکار گرفته است.

محمودی با بیان اینکه ۲۸ مهرماه همزمان با اولین روز از هفته فرهنگی اراک "زنگ اراک" در مدرسه صمصامیه بیات نواخته می‌شود گفت: در عصر همان روز همایش مفاخر کشوری در فرهنگسرای شهر یا سالن پروین اعتصامی هتل امیرکبیر با دعوت از یکی از مسئولان عالی رتبه کشوری، برگزار می‌شود.

شهردار اراک تصریح کرد: آیین جشنی در آخرین روز هفته فرهنگی اراک در راستای افزایش شور و نشاط اجتماعی، مختص عموم شهروندان در ورزشگاه ۱۵ هزار نفری امام خمینی (ره) این شهر نیز تدارک شد.

محمودی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون حدود یکصدهزار تن آسفالت در معابر کلان شهر اراک توزیع شده که مبنای انتخاب معابر بر اساس درخواست‌های عمومی معابر درجه یک، درجه ۲ و درجه سه بوده است و لکه‌گیری‌ها هم در برخی مناطق با توجه به خواسته‌های مردم و نظرات مدیران مناطق انجام شده است.

وی اظهار کرد: در شهر اراک روزانه چهار فینیشر در حال پخش آسفالت است و امید است در صورت مساعد بودن شرایط جوی به آمار ۷۰ درصد در مورد پخش آسفالت در معابر برسیم و برخی از مطالبات شهروندان در این زمینه را پاسخ دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار