آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۵۹۸۷
کارگردان فیلم کوتاه «سردست» در گفتگو با دانشجو:

شاهد تعداد خوبی از فیلم‌ها با موضوعات مذهبی و دغدغه‌های دینی هستیم

فاطمه سادات جوادی گفت: نقطه ضعف اصلی و همیشگی همچنان فیلمنامه است که بعضا ایده‌های درخشان و بکر آنطور که باید پرداخت نشده بودند، ولی ویژگی مثبت این دوره این بود که تمرکز از مرکز برداشته شده و شاهد حضور چشمگیر فیلمسازان شهرستانی با ایده‌های بومی و متفاوت بودیم.

شاهد تعداد خوبی از فیلم‌ها با موضوعات مذهبی و دغدغه‌های دینی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، فاطمه سادات‌جوادی کارگردان فیلم کوتاه «سردست» درباره ایده اولیه این فیلمنامه گفت: فیلم کوتاه سردست درباره‌ی حاج‌حبیب آشپز باتجربه‌ی هیئت هست که متوجه میشود برای غذای نذری ظهر عاشورا مشکلی پیش آمده، و چالش حاج‌حبیب انتخاب بین آبرو و اعتبار خودش و نوجوانی ست که باعث این مشکل شده است. من بطور کلی برای پرورش همه‌ی ایده‌هایی که برای فیلم هام دارم از کمک و مشورت دوستانم خیلی استفاده میکنم و همیشه هم این مدل جلسات بارش فکری رو توصیه میکردم، که خب نمونه ش هم ایده‌ی سردست هست که توی همین جلسات جرقه ش زده شد، شکل گرفت و بال و پر پیدا کرد.


وی ضمن اشاره به آنکه ایده مرکزی فیلمنامه از دل کارگاه فیلمنامه نویسی موسسه عقیق شکل گرفته است ادامه داد: موفقیت در این مدل جلسات نیازمند آن است که همه‌ی اعضا همدل، هم نظر و هم عقیده باشند تا بتوان به نتیجه رسید، در غیر این صورت باعث پراکندگی و عدم انسجام می‌شود.


جوادی در ادامه به ضرورت پرداخت به موضوعات مذهبی اشاره کرده و اظهار داشت: طی سال‌های اخیر چه در سینمای بلند و کوتاه و یا همین جشنواره‌ی چهلم شاهد تعداد خوبی از فیلم‌ها با موضوعات مذهبی و دغدغه‌های دینی هستیم، ولی از آنجایی که ساخت فیلم با موضوع مذهبی بسیار سخت و لب مرز است، فیلمسازانی که در این حوزه فعالیت میکنند باید مراقب باشند که سمت شعار زدگی نروند تا بتوانند دغدغه هایشان را به خوبی به تصویر بکشند و تاثیر گذار باشند.


وی افزود: من فکر میکنم موضوعات مذهبی میتواند بستری برای شکل دادن به داستان و درام باشد. باید تلاش کنیم قصه هایمان را خوب و درست روایت کنیم. اگر این اتفاق رخ دهد به هدفمان هم میرسیم. همانطور که ما در «سر دست» تمام تلاشمان را کردیم تا چالش دراماتیک حاج حبیب را در بستر یک داستان مذهبی مطرح و به نتیجه برسانیم.
کارگردان فیلم «سردست» در ارتباط با چالش‌های ساخت فیلم گفت: اصلی‌ترین چالش ما زمان بود. زمان ما به دلایلی چه در زمان پیش تولید و چه در روز ضبط بسیار محدود بود. در زمان کوتاهی هم نگارش و اصلاحات فیلمنامه و هم کار‌های مربوط به پیش تولید انجام شد. به دلیل آنکه باید ضبط کار یکروزه تمام می‌شد در طول ضبط خیلی فشرده کار‌میکردیم تا بتوانیم زمان را مدیریت کنیم. از این نظر خیلی تحت فشار بودیم. ولی با همه‌ی این سختی ها، چون کار برای امام حسین بود، بیشتر دوستان با تمام توانشان همدلانه پای کار بودند و همین نیت باعث شد که خیلی از مشکلات را در زمان محدود به سادگی پشت سر بگذاریم.


فاطمه سادات جوادی در پایان درباره حضور فیلمش در جشنواره فیلم کوتاه تهران گفت: به‌نظر من جشنواره فیلم کوتاه تهران مهم‌ترین دورهمی فیلمسازان کوتاه و مهم‌ترین مکان برای نمایش فیلم‌های ما برای مخاطب و مردم خودمان است. خیلی خوشحال هستم که فیلم من هم امسال به این جشنواره راه پیدا کرد. در این دوره از جشنواره شاهد فیلم‌های درخشان از نظر ساخت و ایده بودیم، ولی نقطه ضعف اصلی و همیشگی همچنان فیلمنامه است که بعضا این ایده‌های درخشان و بکر آنطور که باید پرداخت نشده بودند، ولی ویژگی مثبت این دوره این بود که تمرکز از مرکز برداشته شده و شاهد حضور چشمگیر فیلمسازان شهرستانی با ایده‌های بومی و متفاوت بودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار