کد خبر:۱۱۰۷۳۷۵
احمد صادقی در تذکری به شهرداری تهران بیان داشت:

لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در راستای حمایت از تولیدات خانگی

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های فناورانه و بهره گیری از ظرفیت‌های نوین ارتباطی و هوشمند سازی فرصت ها، فرصت‌های نوینی در رابطه با شناخت بازار، نظر سنجی و بررسی دیدگاهی‌های مخاطبان و مشتریان و همچنین عرضه و تبلیغات مصولات تولیدی، گامی بلند در حمایت از تولیدات خانگی افراد در معرض آسیب بردارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد صادقی در یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه شورا و در تذکری گفت: امروز انتخاب دو نفر از اعضای شورا در طرح جامع توانمند سازی زنان سرپرست خانوار در دستور کار است و لذا لازم می‌دانم تذکری در خصوص اینکه شهرداری تهران با استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند در این عرصه تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد و به عنوان بازیگر موثر نقش ایفا کند، بیان کنم.

صادقی در ادامه افزود: شهرداری تهران با دارا بودن شبکه گسترده ارتباطی تا سطح محلات، بدنه هوشمند، متخصص و با سواد و سرمایه اجتماعی و فرهنگی در جامعه و مقوبلیت ویژه در بین نخبگان و فعالان اجتماعی و محلی می‌تواند به عنوان مهمترین محرک اقتصادی در حوزه اقتصاد محلی نقش آفرین باشد.

وی افزود:، اما علاوه بر موضوعات مطروحه در مصوبه شامل در اختیار قرار دادن فضای فروش و تبلیغات و محصولات خانگی، لازم است تا با بهره گیری از ظرفیت‌های نوین ارتباطی و هوشمند سازی فرصت ها، فرصت‌های نوینی در رابطه با شناخت بازار، نظر سنجی و بررسی دیدگاه‌های مخاطبان و مشتریان و همچنین عرضه و تبلیغات محصولات تولیدی، گامی بلند در حمایت از تولیدات خانگی افراد در معرض آسیب برداشته شود.

صادقی افزود: امروزه با توجه به تغییر شرایط کسب و کار و ایجاد زیر ساخت‌های نوین می‌بایست شهرداری تهران نیز گام در این عرصه نهاده و با استفاده از این رویکرد نوین نسبت به ایجاد فضای رقابتی و استفاده از ابزار مختلف در این بستر مجموعه هادی و حامی برای رشد و قرار گرفتن تولید کنندگان خانگی در جایگاه مناسب فراهم آورد.

وی خاطر نشان ساخت: ایجاد مجموعه‌های فناورانه و شتاب دهنده جهت حمایت از ایده‌های نوین سرمایه گذاری جهت رشد ایده‌های نو و راه اندازی سامانه‌ها و نرم افزار‌های تلفن همراه (جمع آوری و تحلیل داده) و ایجاد زیر ساخت‌های معرفی، تبلیغ و فروش مستقیم محصولات با هدف فروش مستقیم و حذف واسطه ها، از مجموعه اقداماتی است که لازم است شهرداری تهران برنامه ویژه‌ای برای انجام آن داشته باشد.

صادقی گفت: به همین منظور لازم است سازمان فاوا (سازمان فناوری ارتباطات و اطلاعات شهرداری تهران) به عنوان راهبر این موضوع با سیاست گذاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وارد عرصه عمل شده و روند خدمت رسانی جهادی را تسریع نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار