معاون حقوقی رئیس جمهور: چند میلیون امضا برای محکوم کردن اسرائیل در جهان در حال جمع‌آوری است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۶۲۷
در پاسخ به دانشجو

معاون حقوقی رئیس جمهور: چند میلیون امضا برای محکوم کردن اسرائیل در جهان در حال جمع‌آوری است

دهقان گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد در کشور ما فعال هستند تا بتوانند امضای چند میلیونی جمع کنند تا ضمن ارائه به دیوان بین‌المللی، رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه شود و فشار جهانی علیه آن به وجود بیاید.

معاون حقوقی رئیس جمهور: چند میلیون امضا برای محکوم کردن اسرائیل در جهان در حال جمع‌آوری است

محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور صبح امروز در حاشیه هیأت دولت و در پاسخ به دانشجو، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه کودکان و مردم مظلوم غزه و فلسطین گفت: بار‌ها گفته شده اسرائیل تمام جنایات بین المللی را که در دیوان کیفری بین المللی ذکر شده، را مرتکب شده است و دیوان کیفری بین المللی از سال ۲۰۱۸ که فلسطین از رژیم صهیونیستی شکایت کرده تا به امروز به بهانی واهی این که پول تحقیق برای این موضوع را نداریم برای محکوم کردن سران رژیم صهیونیستی کوتاهی کرده است.

وی در ادامه گفت: دیوان بین المللی دادگستری هم با توجه به جنایات گسترده‌ای که رژیم صهیونیستی در غزه انجام داده و همه قوانین بین المللی را یرپا گذاشته جا دارد که این دیوان بزرگ که وابسته به سازمان ملل است وارد این موضوع بشود و اسرائیل را محکوم کند و در مقابل آن‌ها بایستند.

دهقان تصریح کرد: موضوع جنگ غزه و موضوع حقوقی حتی اگر آتش یس صورت بگیرد تمام نخواهد شد و ما دیگر نهاد‌های حقوقی پیگیر احقاق حق مردم فلسطین هستیم.

وی در پایان گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد در کشور ما فعال هستند تا بتوانند امضای چند میلیونی جمع کنند تا در ضمن ارائه به دیوان بین المللی، رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه شود و فشار جهانی علیه آن بوجود بیاید.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار