به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، "دکتر روحالله سهرابی" مدیرکل اداره نظارت سازمان سینمایی، فیلمساز، دانش آموخته علوم سیاسی و استاد دانشگاه، در واکنش به اظهارات حاشیهساز اخیر محمدمهدی عسگرپور، رییس کارکشته هیات مدیره خانه سینما و مدیرعامل خانه هنرمندان، نوشت:
تئوری بازیها در حال تکمیل است. وقتی حتی دبیرکل سازمان ملل که باید خواب را به خود حرام کند تا بلکه یک کودک کمتر در سرزمین فلسطین به خاک و خون کشیده شود، دغدغهی کشف حجاب چند بازیگر قانونشکن ایرانی را پیدا میکند یعنی نقشهی پیچیدهی براندازان و معاندان وارد مرحلهی جدیدی شده که قرار است سینمای ایران یکی از بازیگران اصلیاش باشد! وقتی این جریان عجیب از سوی برخی فعالان و مدیران سینمایی که چند دهه پیوسته در سطوح عالی سینما تصمیمگیر بوده و بخش قابل توجهی از مسائل و مصائب امروز سینما دستاورد مدیریت غیراصولی و انحصاری ایشان و همفکرانشان بوده آغاز میشود طبیعیست که ادامه آن نیز به دست آنتونیو گوترش که یکی از دبیران کل ضعیف سازمان ملل در ادوار تاریخ سیاسی جهان است سپرده شود تا بلکه از این نمد کلاهی برای این جماعت فرصتطلب بافته شود! همه میدانیم دشمن پنهان سینمای عادلانه و سالم چه کسانی هستند و دوباره چه خواب آشفتهای برایش دیدهاند. متهم ردیف اول کاستیها و خرابیهای سینما آنهایی هستند که در هر دوره که به دور از کانون قدرت بودهاند آب را گلآلود کردهاند تا ماهی خود را از آن بگیرند و وارد جدال با مسئولین شدهاند برای آنکه فراموش نشوند و سینما را وارد حاشیه کنند تا مبادا آن را به قله و قدرتی که خود نتوانستند، دیگران برسانند!
یکبار برای همیشه بگویید از جان نحیف این سینما چه میخواهید؟ با رفتار نامناسب و خودخواهانهی خود معیشت بیش از بیست و شش هزار نفر از خانواده بزرگ، شریف و ارجمند سینما در سراسر کشور را به گروگان گرفتهاید که چکار کنید؟ از قانونشکنان حمایت میکنید که برای خود ژست اپوزیسیون دست و پا کنید؟ که بگویید ارتباطی با حاکمیت ندارید؟ شما که صفر تا صد امور مالی، اداری، حرفهای و هنریتان در گرو همکاریتان با حاکمیت بوده ادعایتان باور پذیر است؟! چه سود هنگفتی در این اختلاف و دعواست که رهایش نمیکنید؟! اگر قصد تضعیف و تخریب مدیران فعلی سینما را دارید خوب میدانید پیش از این سینمای ایران هرگز چنین روزگاری را تجربه نکرده است که در آن مدیران سینما بطور شبانهروز و بدون یک لحظه آرام و قرار در تلاش و تکاپو بهدنبال موفقیت سینما باشند و بیهیچ ملاحظه و واهمهای از سد موانع و مشکلاتی که عمدهی آن حاصل بیتدبیری و سومدیریت شما و همفکرانتان بوده عبور کنند و بعنوان مثال برابر با نصف کل تعداد سالنهای سینما که طی یکصد سال اخیر در ایران ساخته شده را در همین دو سال بسازند! شما سی چهل نفر که خود را پدرخوانده سینما میدانید و در همه هیات مدیرهها، شوراها و مراکز تصمیمگیری فعالانه حضور داشتهاید و هماینک حضور دارید و بیشترین رانتها، خدمات، پروژهها و حمایتها را هم از بیتالمال دریافت کردهاید همواره وقتی فضای سینما را آرام، پر رونق، شکوفا و موفق میبینید دست به کار میشوید برای آنکه فضا را غبار آلود کنید تا مبادا اعضای گرفتار خانهای که تبدیل به شعبه تقلبی انجمن علوم سیاسیاش کردهاید مطالبات بحق خود در زمینه اشتغال، معیشت، بیمه و امنیت شغلی را با جدیت مطرح و دنبال کنند! در سوی دیگر، اما همانگونه که از شواهد امر پیداست، آنچه برای مدیران فعلی سازمان سینمایی مهم است، نه شعار و مصاحبه و بیانیه پی در پی یک اقلیت سودجو و قدرت طلب، بلکه رضایت خاطر قاطبهی سینماگران و سینمادوستان و مخاطبین سینماست که به شهادت آمار و ارقام بهتر و قابل دفاعتر از هر دورهی دیگری است. مدیران فعلی سینما با تمام وجود بدنبال همدلی، تعامل و خدمت به سینما هستند و برای دعوا و اختلاف افکنی نیامدهاند، اما قطعا در مقابل باجخواهی، رانت و سودجویی آن عده انگشتشمار میایستند.
و، اما نکته مهم پایانی، اکنون که در اوج کشتار زنان، کودکان و مردم بیپناه فلسطین، توجه دبیرکل سازمان ملل را هم از آن میدان نهچندان مهم خارج و معطوف به این میدان بسیار حیاتی کردهاید و خودتان هم در راس برخی مجموعههای هنری و سینمایی مشغول به خدمت هستید و با مراجع مختلف تصمیمگیر هم از نزدیک مراوده و تعامل داشته و اتفاقا دستی هم بر آتش دارید، بجای اختلافافکنی با مصاحبه و بیانیه، شجاعانه وارد میدان شوید و اقدام به تولید کنید و اتفاقا از همانهایی که سنگشان را به سینه میزنید استفاده کنید و سپس به اکران عمومی برسانید تا میزان صداقت مشخص شود.