کد خبر:۱۱۰۸۶۴۹
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران:

اعطای سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت عقاب افشان نهایی شد

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: تاکنون پرداخت سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت عقاب افشان نهایی شده است.برای تأمین اتوبوس از تولیدکنندگان داخلی، باید ۵۰ درصد مبلغ را تسهیلات ارائه دهیم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لطف ا... فروزنده در صحن شورا که برای کسب آراء اعضای شورای شهر جهت فروش ملک خانه فرش به مساحت ۴۷ هزار متر مربع به منظور تامین هزینه توسعه حمل و نقل عمومی در حال برگزاری بود با بیان اینکه شهرداری برای خط چهار مترو از بانک تجارت وام ارزی (یوآن چین) دریافت کرده است، اظهار کرد: ما ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهکار بودیم که با کاهش قیمت یوآن از هشت هزار به چهار هزار، رقم بدهی به ۲۰ هزار میلیارد تومان رسید و مقرر شد ما این رقم را تسویه کنیم.


وی با بیان اینکه شورا نیز به ما مجوز داد که بدهی‌ها را تسویه کنیم، تصریح کرد: ما در این حین جلسه‌ای با بانک برگزار کردیم که برابر ۵۰ درصد و یا ۷۰ درصد رقم را تسهیلات دریافت کنیم.


همچنین ابوذر مختاری مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران در این جلسه گفت: فروش ملک خانه فرش در بلوار معلم منطقه ۱۸ تهران دارای سند مزروعی است که پس از اصلاح از ۵۸ هزار متر مربع به ۴۷ هزار متر مربع رسیده است و رأی کمیسیون ماده پنج را دارد. ۱۹۶ هزار متر مربع ناخالص مسکونی و ۲۰ هزار متر مربع تجاری، هشت هزار و ۱۶۰ متر ورزشی، هشت هزار و ۱۶۰ متر آموزشی و فرهنگی، دو هزار و ۷۲۰ متر تراکم خدماتی است و مابقی آن به بخش‌های دیگر اختصاص دارد.


وی افزود: این ملک در ۲۹ مهرماه کارشناسی شده و قید مساحت ۴۶ هزار و ۹۵۰ متر اعلام شد و به رأی کمیسیون ماده پنج نیز در متن اشاره شده است. این ملک برای توسعه حمل و نقل ریلی به بانک تجارت واگذار می‌شود و معادل آن تسهیلات دریافت خواهد شد. سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات در حوزه حمل و نقل خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار