آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۳۰
امير فخر موسوي:

استاني شدن كنگره شعر دفاع مقدس، به پويايي اين جريان ادبي كمك مي‌كند

امير فخر موسوي، شاعر دفاع مقدس گفت: نقطه قوت كنگره سراسري شعر دفاع مقدس در سال‌هاي اخير، برپايي آن به صورت استاني است كه عامل توفيق و پويايي آن محسوب مي‌شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، امير فخر موسوي گفت:‌ برگزاري كنگره سراسري شعر دفاع مقدس از روي عادت نيست، بلكه عملي در به خاطر آوردن و زنده نگه داشتن ارزش‌ها و آرمان‌ به شمار مي‌رود.
 
وي نقش محتوا و درونمايه را در شعر دفاع مقدس پر رنگ دانست و تصريح كرد: آنچه كه شعري را شعر مي‌كند، تخيل و صور خيال است و آنچه كه شعر دفاع مقدس را از ساير گونه‌ها متمايز مي‌كند، مضمون و محتواي آن اشعار است.
 
فخر موسوي ريشه شعر دفاع مقدس را در واقعه عاشورا دانست و خاطرنشان كرد: در طول تاريخ همواره نبرد حق و باطل را داشته‌ايم كه اوج آن در واقعه عاشوراست كه مظلوميت امام حسين(ع) در برابر جباريت يزيديان قرار مي‌گيرد.
 
وي ارزش مادي جوايز را در كار شاعران كم اهميت برشمرد و يادآور شد: آن‌هايي كه براي سكه و جايزه شعر مي‌گويند بايد به آرمان‌ها و آمال دفاع مقدس واقف شوند تا بتوانند شعري بگويند كه از تمام وجود به آن باور دارند./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار