آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۴۳۰
در نشست خبری مشترک با امامعلی رحمان؛

رئیسی: اراده ایران و تاجیکستان مبنی بر توسعه همه جانبه روابط است

رئیس جمهور در نشست با همتای تاجیکستانی خود، گفت: در مذاکراتی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که هیچ مانع برای توسعه روابط دو کشور وجود ندارد، چون باور‌های مشترکی داریم. اراده ایران و تاجیکستان مبنی بر توسعه همه جانبه در حوزه‌های مختلف است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله رئیسی رئیس جمهور در نشست خبری با امام علی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان گفت: بدون تردید این رفت آمد‌ها بین دو کشور دوست، برادر و همسایه ایران و تاجیکستان در توسعه روابط دو کشور موثر است.

وی افزود: امروز با گذشت ماه‌ها روابط در حوزه اقتصادی و فرهنگی توسعه پیدا کرده است. در مذاکراتی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که هیچ مانعی برای توسعه روابط دو کشور وجود ندارد، چون باور‌های مشترکی داریم.

رئیس جمهور گفت: در حوزه علم و فناوری جمهوری اسلامی پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته است، ظرفیت‌ها و تجارب زیادی در حوزه کشاورزی، صنعت و معادن داریم که می‌توانیم آن‌ها را به اشتراک بگذاریم.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: باید داشته‌های فرهنگی را حفظ کنیم و به عنوان سرمایه ماندگار باقی بماند. در حوزه اقتصادی و تجاری نیز ظرفیت‌های بسیار زیادی وجود دارد.

وی افزود: ایران و تاجیکستان به افغانستان نیز نگاه مشترکی دارند. آمریکایی‌ها در ادفغانستان جز کشتار و جنایت کاری نکردند و باعث پسرفت این کشور شدند.

آیت الله رئیسی با تاکید بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین، گفت: امروز نمی‌توانیم از موضوع فلسطین بگذریم و فلسطین مسئله امروز ما است. آن چه مورد تاکید ماست قطع سریع حملات به مردم غزه و پایان یافتن نسل کشی و کودک‌کشی در سرزمین فلسطین بوده و محاصره مردم غزه باید سریعا شکسته شود.

وی افزود: اراده ایران و تاجیکستان مبنی بر توسعه همه جانبه روابط در همه حوزه‌ها است.

گفتنی است، دیدار با رئیس جمهور تاجیکستان و امضای اسناد مهم همکاری‌های دوجانبه از سوی مقامات دو کشور و شرکت در نشست مشترک فعالان اقتصادی و بازرگانان تاجیکستان و ایران از جمله برنامه‌های رئیس جمهور در این سفر یک روزه است.

در حال تکمیل...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار