ويژگي ظلم ستيزي انقلاب اسلامي عزم دشمنان را در از بين بردن آن مضاعف كرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۶۶
معاون سياسي- امنيتي استانداري كرمانشاه:

ويژگي ظلم ستيزي انقلاب اسلامي عزم دشمنان را در از بين بردن آن مضاعف كرده است

معاون سياسي- امنيتي استانداري كرمانشاه گفت: ويژگي ظلم ستيزي انقلاب اسلامي ايران علاوه بر شكل‌گيري عمق استراتژيك نظام، عزم دشمنان را در از بين بردن آن مضاعف كرده است.
جلال منكرسي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در كرمانشاه، ‌اظهار داشت: انقلاب اسلامي به عنوان يكي از مهمترين پديده‌هاي اين قرن در ابعاد گوناگون منشا پيامدهاي بنياني و شگفت آفرين در سطح جهان بوده است.
 
وي افزود: به صراحت مي توان گفت قيام‌هاي امروز مردم تونس، مصر، اردن و ديگر كشورها نشات گرفته از انقلاب اسلامي و قيام جاويدان امام خميني(ره) است.
 
معاون سياسي- امنيتي استانداري كرمانشاه تصريح كرد: امروز دشمن با وجود تبليغات گسترده و ادعاهاي هميشگي‌اش، ناتوان و شكست پذير است و همواره سعي دارد مقابل بيداري و آگاهي مردم را بگيرد.
 
منكرسي با اشاره به سخنان امام خميني(ره) ادامه داد: همواره اكثر توطئه‌ها در سطح منطقه و جهان عليه ملت‌ها و بويژه مسلمانان، توسط سران استكباري آمريكا و سردمداران كاخ سفيد سازمان دهي و عملياتي مي شود.
 
وي گفت: دولت‌هاي غرب سعي دارند با تمام قدرت قيام مردم كشورهاي آفريقايي و عرب را ضعيف نشان دهند و يا دليل آن را تنها مسائل اقتصادي بيان كنند و اين در حالي است كه اين قيام‌ها ريشه در ظلم ستيزي و عدالت خواهي دارد.
 
معاون سياسي- امنيتي استانداري كرمانشاه تصريح كرد: طبق فرمايشات امام خميني (ره) بايد ملت‌ها با هوشياري و بيداري خود با توطئه‌هاي دشمن برخورد كرده، و آن را خنثي كنند، دشمن با شايعه سازي، ضعيف و كم رنگ نشان دادن برخي وقايع سعي در تضعيف روحيه ملت‌ها دارد.
 
منكرسي خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامي ايران با ياري خدا و رهبري امام خميني (ره) به پيروزي رسيد تا الگويي براي تمام آزادگان جهان باشد./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار