
کد خبر:۱۱۱۰۴۰۶
خسارت ۶۲ میلیارد تومانی سیل اخیر در خراسان شمالی
مدیر کل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی از خسارت ۶۲ میلیارد تومانی سیل اخیر در استان خبر داد.

به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، غلامرضا شفیق اظهار کرد: خسارتهای سیل اخیر تنها در بخش راه گزارش شده که بخش زیادی از آن مربوط به محور بزرگراهی چمن بید-جنگل گلستان است.
وی با اشاره به خسارت سیل به جاده در مسیر بزرگراهی چمن بید - جنگل گلستان افزود: ۵۵۰ متر از طول محور بزرگراهی بجنورد - جنگل گلستان در حد فاصل دوراهی دشت به تونل دچار تخریب شد.
شفیق ادامه داد: محور چمنبید - جنگل گلستان از نظر راه ارتباطی استانهای خراسان شمالی و گلستان، بسیار حیاتی است و استانهای شمالی کشور را به استانهای شرقی کشور متصل میکند.
وی بیان کرد: از ۵۵۰ متر آسیب دیده حدود ۲۰۰ متر بهطور کامل تخریب شده و بقیه محور ۵۰ درصد تخریب شده است که باید بازسازی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.