آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۰۴۳۲

۳ درصد از عوارض پروانه ساخت مدارس به حساب آموزش و پرورش واریز می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند ۳ درصد از عوارض پروانه صدور ساختمانی ساخت مدارس به حساب آموزش و پرورش واریز شود.
۳ درصد از عوارض پروانه ساخت مدارس به حساب آموزش و پرورش واریز می‌شود

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه، ۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با تصویب بند الحاقی ۴ ماده ۹۲ این لایحه مصوب کردند ۳ درصد از عوارض پروانه صدور ساختمانی ساخت مدارس به حساب آموزش و پرورش واریز شود.

در بند الحاقی ۴ ماده ۹۲ این لایحه آمده است؛ در طول اجرای این قانون، سه درصد (%۳) عوارض موضوع بند (۳) ماده (۱۳) قانون تشکیل شورا‌های آموزش و پرورش در استان ها، شهرستان‌ها و مناطق محروم مصوب ۱۳۷۲/۱۰/۲۶ و تبصره‌های ماده (۴) قانون تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش مصوب ۱۳۹۹/۹/۲۶" طی قبض جداگانه توسط فرد به طور مستقیم به حساب وزارت آموزش و پرورش نزد خزانه داری کل کشور واریز می‌شود تا صرف اهداف مندرج در قانون گردد.

لازم به ذکر است براساس بند ۳ ماده ۱۳ قانون تشکیل شورا‌های آموزش و پرورش در استان ها، شهرستان‌ها و مناطق محروم؛ تا پنج درصد عوارض صدور پروانه‌های ساختمانی، تفکیک زمین ها، پذیره و نوسازی علاوه بر عوارض مذکور را شهرداری‌ها دریافت می‌کنند.

نمایندگان همچنین بند الحاقی ۵ ماده ۹۲ این لایحه را با ۱۵۵ رأی موافق، ۵ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۹ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رساندند.

در بند الحاقی ۵ ماده ۹۲ این لایحه آمده است: هزینه کرد خیرین در ساخت، تکمیل و تجهیز طرح‌های عمرانی دارای مجوز سازمان یا دارای مجوز ماده (۲۳) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) یا دارای ردیف در جداول قانون بودجه سالانه کشور و طرح‌های استانی مصوب شورای برنامه ریزی استان، با پیشنهاد دستگاه اجرائی ذیربط و موافقت سازمان، مشمول هزینه قابل قبول مالیاتی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار