در پاسخ به دانشجو مطرح شد
واکنش وزیر ارتباطات به تخلف روبیکا در گرانفروشی اینترنت / سکوها از حمایتهای ما سوءاستفاده نکنند+ فیلم
وزیر ارتباطات تاکید کرد :

عیسی زارع پور وزیرارتباطات در پاسخ به سوال خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: وزیر ارتباطات در دولت سیزدهم حمایت تمام قد را از سکوهای داخلی داشته و دارد و خودمان را وقف آنها کرده ایم، اما این به این معنا نیست که کسی از این حمایتها سوءاستفاده بکند.
وی افزود: طبق مصوبات شورای عالی فضای مجازی و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ترافیک مصرفی سکوهای داخلی باید یک دوم ترافیک بین الملل باشد.
زارع پور اظهارداشت : ترافیک تمامی پیامرسانهای اجتماعی داخلی باید یک سوم باشد و هر سکوی داخلی که حقوق مردم را نقض بکند با او برخورد میکنیم؛ حقوق و اعتماد مردم خط قرمز ماست.
وزیر ارتباطات تاکید کرد :خدشه دار شدن اعتماد و حقوق مردم داخلی و خارجی ندارد، برخورد لازم صورت میگیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰