کد خبر:۱۱۱۱۱۰۹
سفیر ایران در آذربایجان:

تنش‌زدایی شروع شده به نفع ایران و آذربایجان است

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان گفت: اقدامات تنش‌زدایی که بین ایران و جمهوری آذربایجان آغاز شده، حرکتی مناسب به نفع منافع هر ۲ کشور است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید عباس موسوی در دیدار با رئیس اتاق مشترک ایران و آذربایجان، اظهار کرد: فصل جدید روابط ایران و آذربایجان امیدبخش بوده و تلاش بر تقویت روابط همسایگی با جمهوری آذربایجان است.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از گسترش روابط با همسایگان استقبال می‌کند و در فصل جدید روابط سعی بر تقویت مشترکات با کشور‌های همسایه است.

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان گفت: آذربایجان یکی از همسایگان مهم با اشتراکات فرهنگی و روابط دیرینه با جمهوری اسلامی به عنوان یکی از همسایگان مهم برای ایران در منطقه است.

موسوی از چشم‌انداز جمهوری آذربایجان و تصویب برخی طرح‌ها در راستای توسعه همکاری‌های اقتصادی و روابط سیاسی خود با ایران خبر داد و افزود: امیدواریم با تنش‌زدایی‌های انجام شده، نتیجه نهایی روندی که آغاز شده به نفع منافع هر ۲ کشور و منطقه باشد.

در این دیدار رئیس اتاق مشترک ایران و آذربایجان نیز خاطرنشان کرد: به دنبال مذاکرات رؤسای جمهور ایران و آذربایجان، سفیر کشورمان در باکو برای پیگیری مصوبات و رفع موانع به استان اردبیل سفر کرد تا نشست مشترکی را داشته باشیم.

حسین پیرمؤذن با تقدیر از سفیر جمهوری اسلامی از تقویت روابط ایران و آذربایجان ابراز امیدواری کرد و ادامه داد: مصوبات اخیر انجام شده در راستای حفظ منافع ملی و بین‌المللی برای کشورمان بسیار حائز اهمیت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: نقش کریدور جهانی شرق به غرب بسیار مهم و حیاتی است و باید از این کریدور در توسعه روابط اقتصادی بیشترین بهره را بگیریم.

رئیس اتاق مشترک ایران و آذربایجان بیان کرد: استان اردبیل با توجه به وجود ۲۸۳ کیلومتر مرز مشترک با آذربایجان و گمرک بیله‌سوار نقش بسیار مهمی دارد، از این رو در تلاش هستیم چند تفاهم‌نامه مصوب شده در کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آذربایجان شامل توسعه گمرک، تعرفه ترجیحی، تردد مسافری بین ۲ کشور و کلنگ‌زنی بندر خشک عملیاتی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار