آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۱۴۹۲

امروز ساعت ۱۵؛ راهپیمایی حمایت از کودکان غزه در تهران/ مسیر‌های راهپیمایی

راهپیمایی تهرانی‌ها در حمایت از کودکان غزه، امروز با سخنرانی فرمانده‌کل سپاه در میدان انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امروز (شنبه ۲۷ آبان‌ماه) راهپیمایی حمایت از کودکان غزه در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در تهران برگزار می‌شود.

این مراسم در تهران ساعت ۱۵ در میدان انقلاب اسلامی با سخنرانی سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد؛ مردم تهران می‌توانند از دو مسیر میدان فردوسی و چهارراه نواب به سمت میدان انقلاب اسلامی راهپیمایی حرکت کنند.

امروز ساعت ۱۵؛ راهپیمایی حمایت از کودکان غزه در تهران/ مسیر‌های راهپیمایی  

عملیات طوفان‌الاقصی از ۱۷ مهرماه توسط رزمندگان فلسطینی علیه جنایات‌های رژیم صهیونیستی آغاز شد و طبق اعلام ارتش این رژیم، حماس توانست حدود ۲۵۰ نفر از نظامیان صهیونیست‌ها را به اسارت بگیرد.

ضمناً بر اثر بمباران‌های این رژیم، تعداد شهدای فلسطینی از ۱۱ هزار نفر عبور کرده که بیش از ۷۰ درصد از آنان زنان و کودکان هستند.

از ابتدای این درگیری‌ها، محاصره غزه شدیدتر شده به‌طوری که امکان ارسال آب، غذا، دارو و اقلام اولیه مورد نیاز زندگی برای اهالی غزه فراهم نیست. هم‌چنین در بیشتر اوقات امکانات ارتباطی از جمله اینترنت اهالی غزه هم قطع می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار