آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۱۵۷۰
مدیرکل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها:

کشور با وجود چالش پرشتاب در مسیر پیشرفت است

حجت الاسلام کرمی گفت: ایران اسلامی با وجود جنگ تحمیلی، تحریم و کارشکنی‌های متعدد حدود سه دهه است که رشد خود را از هیچ شروع کرده، اما به اذعان نهاد‌های بین المللی شتاب حرکتش در مسیر پیشرفت از سی سال اول همه کشور‌های بزرگ دنیا بالاتر است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه سومین گردهمایی دانشجویان و رتبه‌های برتر آزمون سراسری دانشگاه‌های کشور در بخش پسران با «عنوان آینده روشن» شب گذشته در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد.

حجت الاسلام سعید کرمی، مدیرکل فرهنگی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این مراسم، لازمه قضاوت نسبت به وضعیت کشور را توجه به نقطه شروع، شرایط و شتاب حرکت و رشد آن دانست و افزود: طی بررسی دقیقی که نسبت به اقتصاد هشت کشور بزرگ دنیا داشتم تمرکز آن‌ها روی تولید دانش بنیان مبتنی بر فناوری بومی و سرمایه گذاری در این حوزه، مشهود بود تا جایی که رییس جمهور کره با شعار نهضت علم به قدرت رسید، اما همه این کشور‌ها در مسیر حرکت به سمت این هدف بار‌ها آزمون و خطا داشتند و سیاست‌های اقتصادیشان شکست خورده است؛ حتی برخی کشور‌ها تورم یک میلیون درصدی را تجربه کرده اند یا در ژاپن روزی خود مردم تویوتا را نمی‌خریدند و این شرکت سه بار تا مرز ورشکستگی پیش رفت.

شتاب پیشرفت ایران بالاتر از شتاب کشور‌های توسعه یافته
وی ادامه داد: وجود مشکلات در مسیر رشد و پیشرفت، امری طبیعی و مربوط به همه کشور‌ها می‌باشد، هیچ کشوری در همان سال‌های اول حرکت، به قله نرسیده است؛ در عین حال ایران اسلامی با وجود جنگ تحمیلی، تحریم و کارشکنی‌های متعدد حدود سه دهه است که رشد خود را از هیچ شروع کرده، اما چنان پرتلاش و بااراده پیش رفته که امروز به اذعان نهاد‌های بین المللی، شتاب حرکتش در مسیر پیشرفت از سی سال اول همه کشور‌های بزرگ دنیا بیشتر است.

مدیرکل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه مطابق اخرین گزارش بانک جهانی، اقتصاد کلان ایران وارد مرحله رونق خود شده و رو به رشد است، تصریح کرد: همین دوسال پیش ونتیلاتور ما را در دریا توقیف می‌کردند، ولی در کمتر از شش ماه شرکت‌های دانش بنیان داخلی آن را تولید کردند و حالا صادرکننده ونتیلاتور هستیم؛ در زمینه واکسن نیز آن‌ها که تولید داخلی را که برخلاف همه واکسن‌ها پروتئین پایه بود مسخره می‌کردند، امروز که امریکا با همه ادعاهایش هنوز نتوانسته آمار مرگ و میر کرونا را به صفر برساند، مقابل عظمت و پیشرفت حیرت آور ایران کرنش می‌کنند.

ایران محتاج پزشکان تازه کار خارجی، امروز مرجع علم پزشکی است
حجت الاسلام کرمی در ادامه بااشاره به خاطره دیدار خود با یکی از پزشکان متخصص و مطرح هند ابراز کرد: به گفته این پزشک برجسته، تا همین بیست سی سال پیش، آنقدر ایران با کمبود پزشک مواجه بود که پزشکان هند و پاکستان که تازه دوره عمومی را به پایان رسانده و هیچ تجربه و سابقه کاری نداشتند، در ایران مشغول کار می‌شدند، اما امروز همان پزشکان در دوره تخصص خود برای دستیابی به تازه‌ترین یافته‌های روز علم پزشکی سراغ دانشمندان پزشکی ایران می‌آیند.

نماینده نهاد رهبری در بنیاد نخبگان افزود: امروز همچنین بیش از ۹۰ درصد دارو‌های موردنیاز کشور در داخل تولید و در دنیا به مقالات دانشمندان و پزشکان ایرانی ارجاع می‌شود به گونه‌ای که ۲ و نیم درصد تولید علم جهان توسط ایران صورت می‌گیرد و در رتبه ۱۵ تولید علم دنیا قرار داریم؛ بنابراین با وجود راه پرفراز و نشیب طی شده و همه کاستی‌ها و مشکلات موجود، پرشتاب در حال رشد و سربلند هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما هنوز چالش داریم، اما راه را پیدا کرده ایم؛ آینده روشن است و این غلو یا تعارف نیست؛ ایران اسلامی با بهره مندی از استعداد و انگیزه جوانانش بر موانع غلبه می‌کند و به ثبات و سربلندی خواهد رسید.

گفتنی است، سومین گردهمایی دانشجویان و رتبه‌های برتر آزمون سراسری دانشگاه‌های کشور با «عنوان آینده روشن» در دو بخش پسران و دختران به همت نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و بنیاد ملی نخبگان آبان و آذرماه جاری به میزبانی مشهد مقدس برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار