آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۲۲۴۳
در گفتگو با دانشجو

علیزاده: تمامی مطالبات گندم‌کاران پرداخت شد+ فیلم

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : با پیگیری‌های که انجام شد حدود ۲۵ روز قبل تمام مطالبات گندمکاران در سراسر کشور پرداخت شد.

علی‌اکبر علیزاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: موضوع طلب گندمکاران ۶-۷ هفته از وقت کمیسیون کشاورزی مجلس را به خود اختصاص داد. جلسات مکرری با بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهادکشاورزی، معاون اول رئیس جمهور و حتی شخص رئیس جمهور برگزار شد.

وی افزود : با پیگیری‌های که انجام شد حدود ۲۵ روز قبل تمام مطالبات گندمکاران در سراسر کشور پرداخت شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : سازمان برنامه و بودجه خیلی کمک کرد تا این حجم از مطالبات در زمان کوتاهی پرداخت شود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار