آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۱۷۴

درخشش بانوان ایرانی در جهان؛ مهر بطلانی بر ادعای زن ستیزی جمهوری اسلامی

مدیرکل فرهنگی اجتماعی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در جمع دختران نخبه دانشجو، درخشش بانوان ایرانی در ایران وجهان؛ مهر بطلانی بر ادعای زن ستیزی جمهوری اسلامی دانست و گفت: کارنامه دولت‌های مدعی حقوق زن نشان می‌دهد که زن ستیزتر از ان‌ها در دنیا وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سومین گردهمایی دانشجویان و رتبه‌های برتر آزمون سراسری در بخش دختران شب گذشته در مجتمع شهدای سلامت مشهد به کار خود پایان داد.
حجت الاسلام سعید کرمی، مدیرکل فرهنگی اجتماعی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این مراسم به جوانان حاضر گفت: یکی از القاب امام رضا (ع)، عالم آل محمد (ص) است و شما هم جمع اهل علم و جویندگان علم هستید بنابراین فرصت حضور در محضر ایشان را غنیمت بشمارید و کم نخواهید.

عهد ببندید وجودتان وقف خدمت به مردم باشد
وی ضمن اشاره به خاطره‌ای از پروفسور بهاروند بعنوان پدر علم سلول‌های بنیادی، از دانشجویان خواست مانند بزرگان علم، ائمه اطهار (ع) به ویژه امام رضا (ع) را استاد راهنمای خود در زندگی شخصی و علمی قرار دهند و افزود: از امام بخواهید به قلب، ذهن و زندگی شما برکت دهد، شما هم در عوض قول بدهید استعداد و وجودتان را وقف خدمت به مردم کنید.

درخشش بانوان ایرانی در ایران وجهان؛ مهر بطلانی بر ادعای زن ستیزی جمهوری اسلامی
نماینده نهاد نمایندگی رهبری در بنیاد ملی نخبگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیدار رهبری با ورزشکاران، حضور گسترده و درخشش بانوان ورزشکار در این دیدار و سایر میادین هنری، علمی و. را مهر بطلانی بر ادعای زن ستیزی جمهوری اسلامی دانست و گفت: کارنامه دولت‌های مدعی حقوق زن نشان می‌دهد که زن ستیزتر از ان‌ها در دنیا وجود ندارد؛ فقط در پاریس ۴۸ درصد فرزندان متولدشده پدر ندارند و حاصل روابط نامشروع هستند و حدود ۹۰ درصد جرم‌های پاریس مربوط به همین فرزندان می‌باشد.

حجت الاسلام کرمی ادامه داد: با این وجود هدف غرب از این همه هیاهو و جنجال رسانه‌ای این است که در ایران نیز خانواده رنگ وبویی نداشته باشد، زیرا به خوبی دریافته است که نقطه قوت مسلمانان، خانواده و در راس آن مادر خانواده است بنابراین اگر مادر و زن را از خانواده بگیرد همه چیز را می‌تواند از جامعه بگیرد.

وی با اشاره به نقش پررنگ بانوان درعرصه تولید علم ابراز کرد: طبق امار مراکز بین المللی، زنان قبل از انقلاب اسلامی ۲۰ درصد تحصیل کرده بودند در حالی که امروز حدود ۶۰ درصد دانشجویان را بانوان تشکیل می‌دهند و رشد علمی خوبی دارند.

آینده روشن است
مدیرکل فرهنگی اجتماعی نهادرهبری در دانشگاه‌ها به نخبگان جوان یاداور شد: در همه کشور‌های توسعه یافته، تحولات بزرگ و حرکت به سمت پیشرفت، از مسیر تولید علم صورت گرفته است، اما جالب اینجاست که مطابق امار بین المللی، ایران اسلامی در این سی سال حرکت خود با وجود همه چالش ها، تحریم، جنگ تحمیلی و. نسبت به همه این کشور‌ها شتاب بیشتری داشته و این نویدبخش یک آینده روشن است که به برکت نقش آفرینی شما محقق می‌شود.

در پایان این مراسم پس از تقدیم جوایز تیم‌های برنده مسابقات علمی فرهنگی از دانشگاه‌های مختلف کشور، از رتبه‌های تک رقمی آزمون سراسری سال گذشته و برگزیدگان المپیاد‌های علمی با اهدای لوح و هدایایی تقدیر و کیک آینده روشن به دست آن‌ها برش زده شد. همچنین ۴ سهمیه حج و ۳ سفر عتبات عالیات به قید قرعه به دانشجویان حاضر اختصاص یافت.

همچنین سومین گردهمایی دانشجویان و رتبه‌های برتر آزمون سراسری دانشگاه‌های کشور با «عنوان آینده روشن» در دو بخش پسران و دختران به همت نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و بنیاد ملی نخبگان آبان و آذرماه جاری به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار