آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۶۶۰
عضو کمیسیون بهداشت مجلس در گفتگو با دانشجو:

بیماران صعب‌العلاج و خاص تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض دریافت می‌کنند/ تخصیص صندوق باید ۱۰۰ درصد باشد+ فیلم

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قرار ما بر این است که تمامی بیماران صعب‌العلاج و خاص و سرطانی به همراه مستندات بیماری و فیش‌های پرداختی به مراکز بیمه مراجعه کنند و تا سقف ۴۰-۵۰ میلیون تومان بلاعوض دریافت کنند.

سید جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج و خاص برای اولین بار در مجلس یازدهم در قانون بودجه مصوب شد. مجلس سال گذشته ۵ هزار میلیارد تومان بودجه به آن اختصاص داد.

وی افزود: قرار ما بر این است که تمامی بیماران صعب‌العلاج و خاص و سرطانی به همراه مستندات بیماری و فیش‌های پرداختی به مراکز بیمه مراجعه کنند و تا سقف ۴۰-۵۰ میلیون تومان بلاعوض دریافت کنند.

میرمحمد ی اظهارداشت : اگر پس از دریافت کمک بلاعوض، مجددا هزینه‌ای بابت بیماری پرداخت کردند مجددا می‌توانند به بیمه‌ها مراجعه کنند .

کد ویدیو

وی با اشاره به این نکته که حدود ۱۵۱ بیماری تحت پوشش این صندوق قرار گرفته است تاکید کرد : موضوع اصلی این است که تخصیص صندوق باید ۱۰۰ درصد باشد و اطلاع رسانی کامل صورت بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
عبدخرازی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
باسلام چراسامانه ای که معرفی میکنندبانک مانع میشودومیگه به ماهمچین اجازه ای ندادن بکجابایدمراجعه کنم
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
خواهرم بیماره و نیاز به کمک مالی داره
2
0
سیدرضانعمتی
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۱
سلام پسر۹سالم ازسال۱۳۹۷درگیربیماری سرطان خون A.L.Lبوده وبعد۴سال درمان مجددابیماریش عودکرده.یکسالی هست که دوباره روندشیمی درمانی راشروع کردیم.چون یکبارعودکرده مجبوریم دارواصلی تهیه کنیم که اکثرا آلمانی بوده وآزاد میخریم.لذابراتهیه دارو وادامه درمانی لطفاکمکم کنیدبتونم حدقل وام۱۰۰ملیونی تهیه کنم.ممنون
0
2
پربازدیدترین آخرین اخبار