همايش تجليل از بانوان شاهد و ايثارگر دوران مبارزات انقلاب برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۷۴
با حضور رئيس بنياد شهيد و همسر رئيس جمهور؛

همايش تجليل از بانوان شاهد و ايثارگر دوران مبارزات انقلاب برگزار مي‌شود

همايش تكريم و تجليل از بانوان شاهد و ايثارگر انقلاب اسلامي سال‌هاي 42 تا 57 با حضور رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران و همسر رئيس جمهور 18 بهمن برگزار مي‌شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، اين همايش به منظور تجليل و تكريم حضور اجتماعي و همراهي بانوان در پيروزي انقلاب اسلامي، يادآوري حماسه‌هاي انقلاب اسلامي و سرنگوني استبداد، بالا بردن سطح روحيه خانواده‌هاي شاهد و ايثارگر انقلاب اسلامي، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، تعامل بيشتر خانواده شهدا و مسئولان، حفظ كرامت يادگاران شهدا و ايثارگران به همت بنياد شهيد و امور ايثارگران تهران بزرگ برگزار مي‌شود.
 
اين همايش با حضور همسر رئيس جمهور، جمعي از نمايندگان مجلس و 500 نفر از بانوان شاهد و ايثارگر انقلاب اسلامي سال‌هاي 42 تا 57، 18 بهمن در تالار بزرگ كشور برگزار مي‌شود./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار