آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۴۳۰۸
کولیوند:

روزانه ۱۰۰ کامیون اقلام بشردوستانه به غزه ارسال می‌شود

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: در حال حاضر که گذرگاه رفح باز شده روزانه ۱۰۰ کامیون اقلام بشردوستانه به غزه ارسال می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیر حسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر در دیدار با حجت الاسلام شهرستانی در قم گفت: از ابتدای وقوع درگیری‌ها در غزه جمعیت هلال احمر درصدد بوده به مردم غزه کمک کند، ولی گذرگاه رفح که تنها مسیر کمک رسانی به غزه بوده، تاکنون بسته بوده و روزانه ۱۵ کامیون اقلام بشردوستانه از این مسیر عبور می‌کردند.

وی در ادامه بیان کرد: از طریق اعلام فراخوان، ۱۰ هزار تن کمک مردمی جمع آوری شده است.

کولیوند ادامه داد: جلساتی با کشور‌های مختلف و ۸۶ جمعیت ملی داشته‌ایم و درصددیم علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نقض حقوق بشر اعلام جرم کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: مردم غزه از نظر دارو در مضیقه و مشکل قرار دارند و ارسال سوخت و دارو برای آن‌ها خیلی اهمیت دارد. در حال حاضر که گذرگاه رفح باز شده روزانه ۱۰۰ کامیون اقلام بشردوستانه به غزه ارسال می‌شود.

برچسب ها:
کولیوند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار