کد خبر:۱۱۱۵۷۵۲
وزیر بهداشت در بازدید رییس جمهور کوبا از انستیتو پاستور ایران:

تحریم های آمریکا در رشد علمی ایران و کوبا بی اثر بوده است

وزیر بهداشت که همراه با رییس جمهور کوبا از انستیتو پاستور ایران بازدید می کرد، تحریم های ناجوانمردانه آمریکا علیه ایران و کوبا را در رشد علمی دو کشور بی اثر دانست و گفت: کشورهای انقلابی به سرعت راه پیشرفت را از طریق همکاری های مشترک طی می کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی در نشست با رییس جمهور و هیأت کوبایی پس از بازدید از توانمندی های انستیتو پاستور ایران، با اشاره به تقویت و تسهیل تبادلات علمی بین ایران و کوبا و زمینه های فراوان همکاری های مشترک بین دو کشور، گفت: دانشمندان دو کشور می توانند ارتباطات خود را با یکدیگر، تقویت کنند؛ همچنان که تعاملات گسترده ای برای انجام تحقیقات مشترک و انتقال فناوری ساخت واکسن در دستور کار است.

وی تولید مشترک دارو و فرآورده های سلامت محور بین ایران و کوبا را عاملی برای توسعه صادرات این محصولات در منطقه جنوب غرب آسیا و همچنین آمریکای لاتین دانست و از همکاری در تولید داروهای های تک، سل تراپی و ژن تراپی به عنوان زمینه های این تعامل یاد کرد و افزود: لازم است با تقویت همکاری مراکز تحقیقاتی دو کشور، خود را برای مقابله با بیماری های نوپدید آینده آماده کنیم.

وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم تولید دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس در ایران، گفت: در حال حاضر سرطان، یکی از مشکلات عمده جهان است و امیدواریم با همکاری مشترک ایران و کوبا بتوانیم در حوزه درمان و پیشگیری از انواع سرطان ها کار کنیم.

دکتر عین اللهی با اشاره به سابقه ۱۰۳ ساله انستیتو پاستور ایران، یادآور شد: این مؤسسه محصولات ارزشمندی برای ارتقای سلامت مردم ایران و برخی کشورهای دنیا تولید و از سه دهه پیش، همکاری های گسترده این موسسه با موسسات کوبایی از جمله فینلای، آغاز شده است.

وی همکاری ایران و کوبا را راهبردی و برای مردم هر دو کشور، سودمند و ارزشمند دانست و ادامه داد: در دوران همه گیری کرونا، شرایط سختی در دنیا وجود داشت اما ایران و کوبا در تولید واکسن پاستوکووک یا سوبرانا، نشان دادند که اگر عزم و وحدت بین کشورها وجود داشته باشد، هر سختی، آسان می شود بنابراین هیچ کشوری به تنهایی، قدرتی ندارد و برای رشد به همکاری های متقابل نیاز است.

وزیر بهداشت به فعالیت 67 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی، 22 هزار عضو هیات علمی، 850 مرکز تحقیقاتی و تحصیل 270 هزار دانشجو در این دانشگاه ها اشاره و خاطرنشان کرد: با وجود تحریم های ناجوانمردانه، 99 درصد دارو و 40 درصد تجهیزات پزشکی مورد نیازمان، تولید داخل است. تحریم ها ما را قوی تر و ثابت کرد که باید نگاهمان به داخل کشور و تکیه بر توانمندی های جوانان و محققان خودمان باشد.

دکتر عین اللهی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن محکوم کردن جنایات فجیع صهیونیست ها در غزه، تصریح کرد: این رژیم جعلی، تمام معاهدات و کنوانسیون های بین المللی را نقض کرده و با قساوت تمام بیش از ۶ هزار کودک و ۵ هزار زن را به شهادت رسانده است.

وی تاکید کرد: در شرایطی که تمام مردم دنیا، جنایات وحشیانه صهیونیست ها را محکوم می کنند، سازمان های بین المللی مدعی حقوق بشر، بی تفاوت و نظاره گر هستند و حال آن که وقوع این جنایات و دیدن صحنه هایی از جمله قطع کردن اکسیژن کودکان در بیمارستانها و یا بمباران مراکز درمانی فاجعه بار و جانسوز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار