آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۶۶۷۰

حل بحران تاریخی آب گچساران

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: تنش آبی در گچساران مرتفع می‌شود.

به گزارش خبرنگار استان‎های خبرگزاری دانشجو،امید صالحی(مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد) با اعلام این خبر اظهار داشت: یکی از نقاطی در استان که خصوصاً در تابستان و فصل گرم سال با مشکلات کم آبی دست و پنجه نرم می کرد، گچساران بود.

صالحی از دلایل قطعی‌های چند روزه آب مناطقی از گچساران در تابستان گذشته گفت و افزود: تعمیر و بازسازی پمپ‌های ایستگاه خیرآباد در انحصار شرکتی در مشهد بود و با سوختگی پمپ‌ها برای تعمیر باید حتماً به مشهد فرستاده می‎شدند که روند ارسال و تعمیر و بازگشت آن‌ها یک هفته‌ای زمان میبرد و همین امر نیز باعث تاخیر در روند آبرسانی و مشکلاتی برای شهروندان می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: برای رفع این ایراد اساسی و البته کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری، پروژه ارتقاء ایستگاه پمپاژ خیرآباد آغاز و در حال تکمیل است.

صالحی با تشریح جزئیات این پروژه، افزود: برای رفع تنش آبی و پایداری آب گچساران به ویژه در فصول گرم سال، ارتقاء ایستگاه پمپاژ خیرآباد با نصب دو دستگاه پمپ شناور ۳۵۰ و خرید ترانس ۲۵۰۰ کیلووات عملیاتی شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: با این تغییر و البته تعمیر اساسی پمپ‌های سابق این ایستگاه پمپاژ، ظرفیت تولید و انتقال آب با افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی از ۲۷۰ لیتر بر ثانیه به ۵۵۰ لیتر بر ثانیه میرسد و این یعنی ما بزودی فراتر از ظرفیت فعلی سهمیه آب شرب از سد کوثر توان انتقال داریم که نتیجه آن پایداری دسترسی مردم این منطقه به آب شرب پایدار است.

صالحی با تشکر از حمایت‌های استاندار و مجمع نمایندگان استان، بیان کرد: دولت و مجموعه وزارت نیرو و شرکت مهندسی آبفا کشور در دو سال اخیر اعتبارات خوبی برای رفع محرومیت‌ها در حوزه آب مصوب کرده و تخصیص داده و در همین یک مورد با هزینه‌هایی که امسال شده و در حال انجام است، برای رفع تنش آبی از گچساران بالغ بر ۳۶۰ میلیارد ریال برای عملیات ارتقاء ایستگاه پمپاژ و افزایش ظرفیت آبرسانی به این شهرستان هزینه کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار