کد خبر:۱۱۱۷۱۳
عضو شورای نگهبان:
نمایش «سنگ و سبو» نشان دهنده سازگاري دين و هنر است
یکی از اعضای شوراي نگهبان گفت: در موسيقي نمايش«سنگ و سبو» به شكل مطلوبی سازگاري ميان دين و هنر نشان داده شده است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر حسینعلی اميري پس از تماشاي موسيقي نمايش«سنگ و سبو» در ارتباط با اين اثر به روابط عمومي اين نمايش گفت: با اين كه اهل هنر نيستم، زبان اين هنر را درك کردم و براي من گويا بود، چرا که در اين نمايش متناسب با تنوع مخاطبان به مضامين اعتقادي و تاريخي حادثه عاشورا پرداخت شده بود.
وي ادامه داد: در اين اثر به روشني نشان داده شده است كه ستیزي ميان هنر و دين وجود ندارد و اين دو در تقابل با يكديگر بوده و به ارتقاء هم كمك ميكنند و هنر ميتواند به بهترين نحو ممكن در خدمت دين واقع شود.
وي تاکید کرد: سازگاري دين و معنويت با هنر در اين اثر به شكل مناسبی نشان داده شده است و با نشان دادن ابعاد واقعه كربلا به شكلی واقعي بر مخاطبان و جامعه امروزي تاثیر داشته است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰