کد خبر:۱۱۱۷۱۵
مشاور امور بين الملل وزير ارشاد:
«سنگ و سبو» قابليت عرضه جهاني را داراست
مشاور امور بينالملل وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: موسيقي نمايش«سنگ و سبو» با ساختار بدون تحريف و متفاوت خود قابل عرضه در خارج از مرز هاي ايران است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمدعلي آذرشب، استاد دانشگاه تهران پس از تماشاي نمايش «سنگ و سبو» به روابط عمومي اين نمايش گفت: موسيقي نمايش«سنگ و سبو» با زبان هنر و زبان روز جامعه سعي در از میان بردن خرافات و انحرافات تاريخي از واقعه عاشورا دارد.
وي ادامه داد: اين نمايش در عين حال كه نگاهي عميق به اين واقعه دارد٬ به دور از هرگونه تحريفات تاريخي و به زيبایي به بيان اين واقعه پرداخته و در عين سادگي درسآموز و عبرت دهنده است.
آذرشب بيان كرد: من به عنوان مشاور امور بينالملل وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي علاقمندم كه اين نمايش نه تنها در شهرهاي مختلف ايران بلكه در خارج از اين مرز نيز به روي صحنه برود، زيرا با اندك تغيير در زبان اين نمايش ميتوان اين اثر را در جهان عرضه کرد، خصوصا در سطح تئاترهاي دنيا و در محافل گوناگون اسلامی اين گونه آثار مسلما مورد توجه خاص واقع ميشوند.
وي گفت: اين گونه آثار فراتر از هرگونه مرزهاي موجود بوده و قابليت سخن گفتن با تمام مردم دنيا را دارا هستند و زبان آنها زباني جهاني است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰