آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۷۵۱۲

كميته پيشگيري از جرايم انتخاباتي کرمان در فضاي مجازي آغاز به کار کرد

معاون دادستان کرمان از شکل‌گیری کمیته پیشگیری از جرایم انتخاباتی در فضای مجازی جهت پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی با رصد فضای مجازی خبر داد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو ، هادی خالوئی، معاون دادستان کرمان در نخستین جلسه كميته پيشگيري از جرايم انتخاباتي در فضاي مجازي که به منظور برنامه ريزي و هماهنگي نسبت به پيشگيري از جرايم و تخلفات انتخاباتي در فضاي مجازي برگزار گرديد با تأکید بر لزوم رصد جرايم و تخلفات انتخاباتي در فضاي مجازي به منظور جلوگيري از تبليغات زودهنگام و گزارش فعاليت مجرمانه ي مرتبط با انتخابات در فضاي مجازي گفت : تشکیل جلسات توجیهی به منظور آگاه‌سازی، اقناع و ارشاد نامزدها نسبت به قوانین و مقررات انتخابات و جرایم و تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی در دستور کار این کمیته است. 

او ضمن تأکید بر تشکیل مستمر و منظم جلسات كميته پيشگيري از جرايم انتخاباتي در فضاي مجازي به منظور ایجاد فضای آرام و پر شور انتخاباتی از طریق پیشگیری از وقوع جرم اظهار داشت: آگاهی رسانی به مدیران پایگاه‌ها و کانال‌های خبری برای جلوگیری از اقداماتی که در آینده منتهی به وقوع جرم و تخلف می‌شود از دیگر اقداماتی است که در این کمیته انجام خواهد گرفت. 

سپس مجید دانشی، قاضی ويژه رسيدگی كننده به جرايم انتخاباتي نیز ضمن احصاء و توضيح جرايم مرتبط با انتخابات در فضای مجازی و شبكه های اجتماعی برای ضابطين لزوم هماهنگی و ارائه‌ی گزارش فوری هرگونه تخلف مرتبط به دادستانی را متذكر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار