آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۱۸۰۶
وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد

سفر دوم رییس جمهور به اردبیل منوط به تکمیل راه‌آهن است/ حرکت قطار با ۱۷ هزار میلیارد اعتبار تا پایان امسال

وزیر راه و شهرسازی در نشست بررسی مشکلات اعتباری راه‌آهن اردبیل _ میانه در ایستگاه راه‌آهن اردبیل گفت: تکمیل پروژه راه آهن اردبیل نیازمند ۱۷ هزار میلیارد ریال اعتبار است که سعی ما بر این است با تامین اعتبارات از منابع مختلف این پروژه را تا پایان سال جاری به اتمام برسانیم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی گفت: ۱۷ هزار میلیارد ریال برای تکمیل پروژه راه آهن نیاز است که از این میزان ۹ هزار میلیارد ریال برای زیرسازی، هفت هزار میلیارد ریال تومان برای روسازی و یک هزار میلیارد ریال برای ساختمان هزینه خواهد شد.


بذرپاش با بیان اینکه ۵۰۰ متر لاینینگ و ۴۳ کیلومتر ریل گذاری پروژه باقی مانده است، افزود: راه آهن میانه - اردبیل از پروژه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی و مطالبه به حق مردم استان است و دولت تلاش می‌کند هر چه سریعتر این پروژه را به اتمام برساند.


وی ادامه داد: سعی ما بر این است که با تامین اعتبارات از منابع مختلف این پروژه را تا پایان سال جاری به اتمام برسانیم.


وزیر راه گفت: سفر رئیس جمهور به استان به تکمیل راه آهن منوط شده است و ضروری است با تامین اعتبارات لازم در موعد مقرر راه آهن تکمیل شود تا سفر رئیس جمهور هم تحقق یابد.


سید حامد عاملی استاندار اردبیل هم در این نشست گفت: پنج سازه ملی در پروژه راه آهن میانه - اردبیل وجود دارد و در حال حاضر نقاط گلوگاهی تمام شده و پروژه به ایستگاه پایانی رسیده است.


استاندار اردبیل اضافه کرد: در حال حاضر ۵۰۰ متر لاینینگ، ۳۳۰ متر عرشه پل و ۸۰۰ گالری باید اجرا شود و برای تکمیل این پروژه ۱۳ هزار تن سیمان نیاز است.


عاملی با بیان اینکه تاکنون پنج هزار تن ریل در این پروژه به کار رفته است، افزود: در راستای تامین منابع مورد نیاز این پروژه هفته گذشته ۲ هزار میلیارد ریال واریز شد و امروز هم از سوی خزانه یک هزار میلیارد ریال دیگر بین پیمانکاران توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید:

گفتگوی شفاف و صریح دانشجویی با استاندار اردبیل/ پروژه راه آهن اردبیل در سه ماهه دوم سال آماده افتتاح می‌شود

ریل گذاری ۱۵۰ کیلومتر از راه آهن اردبیل به میانه

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار