به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری روز شنبه در دوازدهمین آیین الحاق تجهیزات تخصصی دفاعی تهاجمی نیروی دریایی سپاه در بندرعباس اظهار کرد: این الحاق ادامه پیوستهای یازده گانه قبلی و تکمیل تولید قدرت مورد تاکید فرماندهی معزز کل قواست.
وی با اشاره به اینکه ناو گشتی رزمی شهید ابومهدی المهندس از شناورهای بسیار پیشرفته و سرعت بالا با موشکهای سطح به سطح است، گفت: این شناور ساخته نیروی دریایی سپاه و از سه عرشه ساخته شده است که ۱۲ متر از سطح دریا ارتفاع دارد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توضیح داد: این شناور رادارگریز است و با چهار موتور پیش رونده میتواند در امواجی در فورس ۶ حضور پیدا کند و در فورس پنج عملیات انجام دهد.
دریادار تنگسیری با بیان اینکه سه شرکت دانش بنیان شناوری در مجموعه تولید سپاه فعالند و شناور میسازند، گفت: در این الحاق برای پوشش هوایی، موشکهای کوثر روی شناورهای کلاس طارق و عاشوار نصب کرده ایم و شناورها از راکت انداز به موشک انداز تبدیل شده اند.
وی اعلام کرد: موشک کوثر با بردهای مختلف قادر است در فواصل بسیار بالا بر روی شناور کوچک عاشورا هواپیماها، بالگردها و موشکهای کروز دشمن را هدف قرار دهد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار کرد: شناورهای شناسایی بخش دیگر این الحاق است که تحویل یگانهای شناسایی میشود و در مجموع ۲۸ فروند شناور وارد سازمان رزم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میشوند.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات دفاع از جزیره با ماشینهای راکت انداز ساخت داخلی از دیگر بخشهای الحاق است، تصریح کرد: مهمترین مولفه در نیروی دریایی سپاه این است که توان رزم را افزایش دهیم و توان دفاعی را روز به روز بالا ببریم.
دریادار تنگسیری گفت: ساخت شناور ابومهدی ۱۹ ماه طول کشید و شرکت دانش بنیان سازنده این شناور قادر است در کمتر از یکسال سه فروند دیگر از شناور را بسازد.
وی در این مراسم با تسلیت دوباره به خانوادههای شهدا و جانبازان حادثه تروریستی کرمان یادآور شد، به فضل الهی از دشمنان عامل ترور در این جنایت حتما انتقام خواهیم گرفت.
دوازدهمین آیین الحاق شناورها و تجهیزات راهبردی جدید به نیروی دریایی سپاه با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه و جمعی از فرماندهان و مسوولین نیروهای مسلح و همچنین مقامات و مسوولین استان هرمزگان برگزار شد؛ بنابراین گزارش، شناورهای جدید الحاق شده شامل یک ناو گشتی رزمی شهید ابومهدی المهندس، چهار فروند شناور ذوالفقار موشک انداز و پنج فروند شناور عاشورا با موشک انداز پدافند هوایی کوثر است.
پنج فروند شناور عاشورای اژدرافکن، ۹ فروند شناور شناسایی رزمی مرصاد، یک فروند شناور آتش خوار ساحلی، یک فروند شناور طارق موشک انداز سطح به سطح برد متوسط و ۲ فروند شناور عاشورای فرماندهی با بدنه کربن از دیگر تجهیزاتی است که امروز به توان نیروی دریایی سپاه الحاق شد.
راکت اندازها نیز شامل ۲ فروند خودرو راکت انداز تاکتیکی ۴۰ لول محمول، ۲۰ فروند خودرو راکت انداز هشت لول محمول و ۱۲ فروند خمپاره انداز تاکتیکی رگباری محمول است.
نمایش اقتدار و توانمندیهای نیروی دریایی سپاه برای مقابله با تهدیدات متصور و ارتقای ضریب امنیت پایدار منطقه، تقویت مبانی و ظرفیتهای استکبار ستیزی، عدالت خواهی و مقاومت و تعمیق و بسط روحیه خودباوری و تکیه بر توانمندیهای داخلی و ایرانی از مهمترین اهداف این الحاق است.