کد خبر:۱۱۲۳۴۵۴
استاندار سیستان و بلوچستان:

۳۰ هزار کارت بازرگانی مرزنشینی در سیستان و بلوچستان صادر شده است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۳۰ هزار کارت بازرگانی مرزنشینی در استان صادر شده که برای انجام فعالیت های تجاری، تعاونی های مرتبط نیز بایستی تشکیل شود.
۳۰ هزار کارت بازرگانی مرزنشینی در سیستان و بلوچستان صادر شده است

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه با شورای اندیشه ورز تعاونی‌های شمال استان اظهار کرد: ظرفیت اقتصاد تجارت، حمل و نقل، معادن، کشاورزی، صنعت دریا، دیجیتال، گردشگری و صنایع دستی و مرزهای آبی و خشکی از ظرفیت های بی نظیر استان سیستان و بلوچستان هستند.

وی اظهار افزود: آنچه انتظار می‌رود؛ انجام کارهای جدید با نوآوری و خلاقیت برپایه دانش در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان می‌باشد.

وی با تاکید بر اهمیت عدالت اقتصادی تصریح کرد: تعاونی‌ها یک اصل مهم برای مشارکت مردم در اقتصاد هستند، که با تعداد محدود افراد و سرمایه‌های کوچک می تواند شکل بگیرد.

استاندار با مخاطب قرار دادن دستیاران مردمی بیان کرد: ۳۰ هزار کارت بازرگانی مرزنشینی در استان صادر شده که برای انجام فعالیت های تجاری، تعاونی های مرتبط نیز بایستی تشکیل شود.

کرمی با اشاره به توسعه پنل‌های خورشیدی در استان و سفارش ۵ هزار پنل جدید برای نصب افزود: با تشکیل تعاونی‌ در زمینه پنل‌های خورشیدی می توانیم شاهد ایجاد مزرعه پنل های خورشیدی باشیم.

وی بیان کرد: باید شرکت تعاونی‌های دانش بنیان در عرصه های مختلف از جمله صنایع دستی، صنایع بسته بندی، تولیدات صادارتی، معادن مس و اهمیت این فلز در تولیدات مختلف با نوآوری و خلاقیت و تغییر روش در تولید و با تولیدات جدیدتشکیل شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر حضور دانشگاهیان و دانش آموزان در تشکیل شرکت تعاونی‌های دانش بنیان اذعان کرد: به تعداد اعضای هیئت علمی باید شرکت دانش بنیان وجود داشته باشد، دانشگاه محور توسعه است و دانشگاه‌ها باید نیروهای کارآفرین پرورش بدهند.

کرمی با اشاره به تولیدات کشاورزی کم آب بر در حوزه دانش بنیان گفت: آموزش و پرورش در هنرستانها با راه اندازی گلخانه‌ها بخصوص توسط دانش آموزان برنامه ریزی کند.

وی با تاکید برطراحی دقیق برنامه‌ها بیان کرد: شرایط لازم برای تجاری شدن منطقه سیستان فراهم شده است و از مراکز خیریه‌ها خواسته شده در قالب تعاونی برای توانمندسازی مردم کار کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به سیره پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت در زمینه کار و تلاش تصریح کرد: باید فرهنگ کار و تلاش در استان ارتقا یابد و افرادی که توانایی کار دارند باید در تشکیل تعاونی ها و فعالیت‌های تولیدی و صادراتی فعال باشند.

کرمی با اشاره به کریدور به وجود آمده با کشورهای اطراف و آسیای میانه اذعان کرد: باید در زمینه تولید کالاهای مورد نیاز همسایگان افدام کنیم.

وی با اشاره به قرارگاه غدیر منطقه سیستان بر همکاری مستمر مسئولان و دستیاران مردمی با این قرار گاه تاکید کرد.

وی بر توزیع عادلانه ثروت در بین مردم از جمله بر واگذاری سهام برخی کارخانه‌ها اشاره کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان در پایان بیان کرد: در زمینه کاهش بروکراسی اقداماتی انجام شده و با پرداخت تسهیلات انتظار حضور سرمایه گذاران را در میدان عمل داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار