آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۷۶۴

وزیر اطلاعات: دشمنان به ناامن‌سازی ایران روی آورده‌‌اند/ کشف روزانه عملیات‌های ایذایی علیه مردم

وزیر اطلاعات با بیان اینکه هر روز شاهد کشف توطئه‌های مختلف و فتنه‌های ایذایی و عملیات‌هایی که علیه مردم شکل می‌گیرد، هستیم، گفت: دشمنان به ناامن‌سازی ایران روی آورده‌‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام و‌المسلمین خطیب با بیان اینکه رضایت مردم، مهمترین شیوه ارزیابی مدیران دستگاه‌های اجرایی است، اظهار داشت: همه مجموعه‌های دولتی و مدیران آن‌ها جهت امیدآفرینی و جلب رضایت مردم خالصانه باید کار کنند که موجب رضایتمندی مردم شود.

وی یکی از مسائل مهم پیش روی استان‌ها را افزایش مشارکت مردم در انتخابات دانست و افزود: افزایش مشارکت مردم در انتخابات می‌تواند نشان دهنده کارکرد مجموعه‌های دولتی در استان‌ها باشد.

وزیر اطلاعات تصریح کرد: حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری حضور هوشمندانه و همواره مردم در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را مایه امنیت، عزت، پیشرفت و پایداری اعلام کردند.

وی با اعلام اینکه مقام معظم رهبری در سخنان اخیر خود از سفر‌های استانی رئیس جمهور و حضور در میان مردم تمجید کردند، ادامه داد: حضور بی واسطه مسئولان در میان مردم، مایه امیدواری و یکی از عناصر اثرگذار در افزایش مشارکت مردمی است و حضور و سفر‌های استانی رئیس جمهور، آیت الله رئیسی نکته و درسی است برای همه و کسانی که در این دولت مردمی و انقلابی خدمتگزارند و مسئولیت دارند. نتیجه هر تحولی در راستای پیشرفت و تعالی کشور این است که کارکرد مدیران اجرایی چقدر رضایت مردم را به دنبال دارد.

وی با تاکید بر اینکه توجه به امنیت در تمامی سطوح مدیران و کارمندان می‌تواند سدی در برابر نفوذ دشمن باشد، گفت: نقاط مثبت زیادی در استان وجود دارد، اما باید دانست که دشمنان ایران اسلامی نیز برای ایجاد ناامنی به همان میزان تلاش و توطئه خواهند کرد.

خطیب با بیان اینکه حفظ و صیانت از کارکنان دستگاه ها، وظیفه سنگینی است که بر عهده حراست‌هاست و باید با همراهی و مساعدت مدیران محقق شود، افزود: در جنگ ترکیبی و در حوادث مختلف، نیرو‌های حراست مستقر در دستگاه‌های اجرایی با کمک مدیران توانستند حافظان نظام را سازمان دهند و نقش جدی در برقراری امنیت ایفا کنند. محور اصلی سند تحول دولت، مقابله با فساد است و در این زمینه نباید مصلحت اندیشی کرد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه دشمنان قطعاً از دشمنی دست برنخواهند داشت، گفت: پیشرفت‌ها، عزت‌ها، مقاومت، سرافرازی، حضور مردم و راهی که مردم به پیروی از ولایت و امامشان و نائب برحق امام زمانشان (عج) بر می‌دارند را تحمل نمی‌کنند و به همین میزان تلاش و توطئه خواهند کرد.

خطیب با بیان اینکه دشمنان ایران تمام تلاش خود را برای ناامن‌سازی در کشور به‌کار گرفته اند، ادامه داد: طراحی دشمن این بود که دیروز اگر در جنگ ترکیبی نتوانست از مردم در جهت ضربه زدن به انقلاب بهره ببرد، امروز به خود مردم آسیب بزند.

وی گفت: در مورد حادثه کرمان شورای امنیت کشور، وزیر کشور، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مجموعه تشکیلات اطلاعاتی و امنیتی همه تلاش خود را به‌کار گرفته‌اند و هر روز شاهد کشف توطئه‌های مختلف و فتنه‌های ایذایی و عملیات‌هایی که علیه مردم شکل می‌گیرد، هستیم.

خطیب افزود: با همه این تلاش‌ها، فعالیت‌ها و اقداماتی که استانداری کرمان، اعضای شورای تامین استان به‌کار گرفته بودند ما شاهد این فاجعه غمبار و این فتنه و توطئه دشمن بودیم که موجب شرمندگی ما در مقابل رهبری، مردم و خانواده‌های شهدا شد.

وزیر اطلاعات ادامه داد: برای اینکه بتوانیم امنیت و راه مقابله با دشمن را ادامه بدهیم همین مردم می‌توانند توطئه‌ها را خنثی کنند و تلاش‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی را به سرانجام برسانند.

مین خطیب گفت: مظلومیت ما و ملت غزه به این بر می‌گردد که پیروزی‌های طوفان الاقصی بزرگ بوده و ضربه‌هایی که به این دشمنان بشریت و کسانی که علیه انسان‌ها جنایت می‌کنند و کودکان و زنان و مردان غیرنظامی را هدف قرار می‌دهند برخاسته از شکست، غافلگیری و ذلت آنان است.

وی افزود: این مظلومیت خود یک شاخص پیروزی برای مقاومت، ملت، اسلام و مسلیمن در فلسطین، ایران و منطقه علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی است و بدانید داعش و هر فتنه گر دیگری دست ساخته آمریکا و تغذیه شده رژیم صهیونیستی است.

برچسب ها:
وزیر اطلاعات
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار