چمران: شهردار تهران برای بستن قراردادها به چین می رود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۵۱۹۲

چمران: شهردار تهران برای بستن قراردادها به چین می رود

رئیس شورای شهر تهران از سفر علیرضا زاکانی شهردار تهران به چین خبر داد و گفت: این سفر برای نهایی شدن قراردادهای 2000 دستگاه اتوبوس، ون و ... است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز ۲۴ دی ۱۴۰۳ در حاشیه جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، گفت: در جلسه امروز شورای شهر تهران ابتدا شهردار تهران گزارشی از شنبه‌های امید و افتخار ارائه می‌کنند.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: همچنین متمم ۳۲ هزار میلیاردی بودجه سال جاری شهرداری تهران هم به شورا ارائه شده و اگر آماده باشد بودجه سال آینده هم ارائه می‌شود.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اعلام شده ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل ونقل عمومی می‌شود، گفت: من تعداد دقیق را نمی‌دانم، اما رئیس سازمان اتوبوسرانی گفته تعدادی اتوبوس تعمیر شده به ناوگان بازگشت داده می‌شود، امیدواریم تعداد چشمگیر باشد و تحول ایجاد کند.

چمران با بیان اینکه شهردار تهران برای بستن قرارداد‌ها آخر هفته جاری به چین می‌رود، گفت: تفاهم نامه‌های بسته شده و حالا قرار است تبدیل به قرارداد شود.

برچسب ها:
چمران
پربازدیدترین آخرین اخبار