کد خبر:۱۱۲۶۲۱۵

مردم می‌توانند با ۵ مدرک هویتی رأی دهند/ اختصاص ۲۰۰ کانال و فرکانس برای تبلیغات

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: در این دوره از انتخابات، مردم می‌توانند با پنج مدرک هویتی شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت، گواهینامه رانندگی و گذرنامه، احراز هویت شده و رای دهند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن اسلامی در همایش آموزشی توجیهی فرمانداران در شعب اخذ رای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری که امروز در مجتمع آیه‌های مشهد برگزار شد اظهارداشت:عوامل اجرایی باید به قانون جدید انتخابات اشراف داشته باشند چرا که قانون انتخابات در مواردی مانند پیش‌ثبت‌نام و دیگر موضوعات، تغییراتی داشته و نیاز است عوامل اجرایی و نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رای، قوانین جدید را مطالعه و به آن اشراف داشته باشند.

وی افزود: نمایندگان فرماندار باید به مردم تبیین کنند که به منظور سهولت در انتخابات، پیش‌ثبت‌نام و ثبت‌نام به صورت تمام الکترونیک انجام شده و حتی روند اعتراض به تایید صلاحیت‌ها نیز الکترونیکی بود ه است.

اسلامی تصریح کرد:در این دوره از انتخابات، مردم می‌توانند با پنج مدرک هویتی شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت، گواهینامه رانندگی و گذرنامه، احراز هویت شده و رای دهند لذا نماینده‌های فرماندار باید نسبت به این موضوع کاملا مطلع باشند و دیگر عوامل اجرایی را نیز روز انتخابات مطلع کنند.

مدیرکل انتخابات وزارت کشور گفت: به‌واسطه انجام فرایند احراز هویت رای‌دهندگان و عملکرد برخط دستگاه‌های احراز هویت، بسیار مهم است که نمایندگان فرماندار وضعیت آنتن‌دهی و اینترنت شعب را به دقت بررسی کنند تا خدای نکرده در روز انتخابات با مشکل قطع اینترنت روبه رو نشوند.

اسلامی خاطرنشان کرد: در راستای تبلیغات نامزد‌های انتخاباتی و معرفی نامزد‌ها و برنامه‌هایشان به مردم، صداوسیما در این دوره از انتخابات بیش از ۲۰۰ کانال و فرکانس را به صورت مجزا به بحث تبلیغات انتخاباتی اختصاص داده است و هر نامزد این فرصت را دارد تا در ۲۰ دقیقه سوابق و برنامه‌های خود را اعلام کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار