به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جعفر جندقی گفت: نمک مصرفی باید استاندارد و خالص باشد، یعنی اینکه نمک تولیدی نشان استاندارد و سیب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد.
وی با اشاره به تبلیغات در خصوص نمکهای دریا و نمکهای رنگی، افزود: نمکها با توجه به نوع ناخالصی که دارند ممکن است رنگهای مختلفی داشته باشند و تبلیغات در این خصوص فقط موجب آسیب به سلامت افراد میشود.
جندقی گفت: در بازدیدهای میدانی از نانواییها که بازرسان وزارت بهداشت انجام میدهند اگر به موارد غیر مجاز و استاندارد از نمک برخورد کنند، ضمن جمع آوری آنها؛ پیگیریهای قانونی نیز انجام خواهد شد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نمک موجود در نان باید یک درصد باشد و اگر در بازدیدهای میدانی که بازرسان وزارت بهداشت انجام میدهند به موارد غیر مجاز برخورد کنند، آن واحد صنفی مورد پیگرد قانونی قرار میگیرد.