نظام سلطه از بومي شدن دانش ايرانيان وحشت دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۸۳۱
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد دهدشت:

نظام سلطه از بومي شدن دانش ايرانيان وحشت دارد

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد دهدشت گفت: علت جلوگيري نظام سلطه و در راس آنها آمريكا از رشد علمي ايرانيان، وحشت آنها از بومي شدن دانش ملت ايران است.
حافظ براتي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ياسوج، پيشرفت‌هاي علمي ايران در طول سال‌هاي پس از انقلاب را مرهون خون پاك شهداي انقلاب اسلامي و رهبري امام(ره) دانست و اظهار داشت: امروز ايران اسلامي، حرف اول علم را در منطقه مي زند كه اين موقعيت، قابل مقايسه با تمام سال‌هاي حكومت شاهنشاهي و حتي فراتر از آن نيز نيست.

وي دكترين سياسي استعمارگران و حكومت‌هاي دست نشانده آنها را وابستگي و ركود كشورهاي تحت سلطه دانست و افزود: همين سياست قبل از پيروزي انقلاب اسلامي سبب بازماندگي جوانان ايراني از تحصيل مي شد و اين گونه بود كه با رهايي ايران از چنگال شاهان، مرزهاي دانش يكي پس از ديگري درنورديده شده است.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد واحد دهدشت با بيان اينكه در زمينه‌هاي علمي، نياز به رشد بيشتري در عرصه صنعت احساس مي شود، اظهار داشت: قطع كامل نياز به خارج از كشور و نيز توليد ثروت و كسب استقلال، دو آرمان بلند انقلاب اسلامي است كه در راه  تحقق كامل آن بايد بيش از پيش همت و پشتكار داشته باشيم.
 
براتي پيشرفت همه جانبه يك كشور  را نيازمند نيروي انساني كارآمد علمي دانست و گفت: در اين بين، دانشجويان نقش بسيار مهمي را ايفا مي كنند؛ چرا كه اگر پژوهش و آموزش با هم و در يك راستا صورت بگيرد نتيجه آن تحول و تعالي در نظام آموزش عالي كشور و در نهايت، تحقق اهداف انقلاب اسلامي در ايران و جهان خواهد بود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار