کاهش ۵ درصدی بیکاری در اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۸۷۰۵

کاهش ۵ درصدی بیکاری در اردبیل

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: میزان بیکاری در این استان امسال از ۱۵ درصد سال گذشته به ۱۰ درصد رسیده است.
کاهش ۵ درصدی بیکاری در اردبیل

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، داود شایقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با بیان اینکه آمار دقیق اشتغال و بیکاری در سرشماری هر ۱۰ سال یکبار دقیق و مستند محاسبه می‌شود، افزود: بر اساس آخرین سرشماری (۱۳۹۵)، میزان بیکاری استان اردبیل ۱۵.۹ درصد بوده و به صورت مشخص ۶۵ هزار بیکار به ثبت رسیده است.

وی اظهار کرد: میزان بیکاری در فصول مختلف متفاوت است، در فصل زمستان استان اردبیل بیکاری به ۱۰.۴ درصد و در فصول بهار و تابستان این میزان به کمتر از هفت درصد می‌رسد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل بیان کرد: به عنوان کارشناس حوزه برنامه و بودجه اعتقادی به اعلام میزان بیکاری فصلی ندارم چرا که این موضوع متقن و مستند نیست و در سرشماری‌های رسمی می‌توان در این حوزه به آمار‌ها اعتماد و اطمینان کرد.

شایقی ادامه داد: آنچه که دغدغه جدی مسئولان استان است بیکاری بالای تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی است که ضرورت دارد در نظام آموزش مدارس و دانشگاه‌ها به نحوی عمل کنیم تا رغبت به رشته‌های فنی و مهارتی بیشتر از گذشته باشد.

وی گفت: فارغ‌التحصیلان با داشتن مهارت و آشنایی با بازار کار به راحتی می‌توانند جذب بازار شده و برای خود فرصت اشتغالی را فراهم کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل تصریح کرد: در سرشماری سال ۱۴۰۵ آخرین آمار دقیق و مستند از تعداد بیکاران و همچنین میزان کاهش و یا افزایش اشتغال در استان اعلام خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار