آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۰۰۶

احداث ۱۲۶۶ واحد مسکن برای دانشگاهیان استان اردبیل

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: بیش از ۶۰ هزار مسکن برای دانشجویان متاهل و اساتید و کارکنان در کشور احداث می‌شود که سهم این استان ار این تعداد یک هزار و و ۲۶۶ واحد می‌باشد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محبوب حیدری مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل اظهار کرد: اداره کل راه و شهرسازی برای احداث این تعداد مسکن دانشگاهیان ۱۶ هکتار زمین در اختیار دانشگاه‌های استان قرار داده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه قرارداد ساخت ۲۴ هزار و ۸۴۴ واحد مسکونی در ۱۳ شهر این استان با پیمانکاران منعقد شده است، افزود: در ۹ شهر هم تسهیلات ۱۴ هزار و ۸۱۷ واحد در بانک‌های عامل در حال پرداخت است.

حیدری با اشاره به میزان واریزی آورده اولیه متقاضیان مسکن در استان اظهار کرد: در ۱۴ شهر تعداد ۲۸ هزار و ۸۷۹ متقاضی آورده بالای ۴۰ میلیون تومان و ۲۰ هزار و ۱۷۳ متقاضی هم وجه بالای ۸۰ میلیون تومان را واریز کردند.

وی اظهار کرد: همچنین در ۱۴ شهر به تعداد ۲۱ هزار و ۶۴۷ متقاضی طرح نهضت ملی مسکن تخصیص پروژه و در ۱۵ شهر برای ساخت ۳۳ هزار و ۱۴۱ واحد مسکونی زمین تامین شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل همچنین با اشاره به اجرای موفق قانون حمایت از خانواده و طرح جوانی جمعیت ادامه داد: تعداد متقاضیان دارای سه فرزند در ۱۵ شهر استان یک هزار و ۹۲۵ نفر ثبت شده و تاکنون ۳۰۰ قطعه زمین به این متقاضیان واگذار شده است.

وی تعداد متقاضیان چهار فرزندی زیر۲۰ سال در استان را ۴۹۶ نفر اعلام کرد و گفت: در قالب طرح جوانی جمعیت زمین رایگان در شهر‌های خلخال، نمین، لاهرود و جعفرآباد به متقاضیان در نظر گرفته شده و تاکنون به هشت خانواده دارای چهار فرزند زیر۲۰ سال زمین رایگان واگذار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار