کد خبر:۱۱۲۹۴۱۵
خاندوزی در هرمزگان مطرح کرد

کاهش ۲.۵ میلیون تنی کالاهای راکد گمرکات و بنادر کشور / رسوب کالا مسئله حادی نیست

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تا ابتدای بهمن‌ماه ۱۴۰۱ بیش از ۸ میلیون تن کالا در بنادر و گمرکات کشور راکد مانده بود که در بهمن ماه امسال به ۵.۵ میلیون تن رسید.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در نشست با فعالان اقتصادی هرمزگان وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه برخی کالاها از دو دهه قبل در گمرکات مانده بودند که با انبارگردانی‌های انجام شده خارج شدند، گفت: تا ابتدای بهمن‌ماه ۱۴۰۱ بیش از ۸ میلیون تن کالا در بنادر و گمرکات کشور راکد مانده بود که در بهمن ماه امسال به ۵.۵ میلیون تن رسید.

به گفته وی، تا ابتدای بهمن‌ماه ۱۴۰۱ بیش از ۸ میلیون تن کالا در بنادر و گمرکات کشور راکد مانده بود.

خاندوزی افزود: این ۸ میلیون تن کالا در بهمن‌ماه امسال به ۵.۵ میلیون تن رسید؛ برآوردها نشان‌ می‌دهد ۱۸۰میلیون تن کالا، مجموع صادرات و واردات ماست که در گمرکات جابجا می‌شود.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: برخلاف آن‌چه برخی اعلام می‌کنند، موضوع رسوب کالا در گمرکات کشور مسئله حادی نیست و ما در این دولت با همکاری دستگاه قضایی و اموال تملیکی، کالاهایی از دو دهه قبل در گمرکات مانده بود که طی انبارگردانی‌هایی که صورت گرفته تقریبا از گمرکات خارج شده‌اند و شرایط انبارها به درستی مدیریت شده تا کالاها در اموال تملیکی نابود نشوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار