كمالات زن تا قبل از انقلاب اسلامي ناديده گرفته مي‌شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۹۷۶
يك مدرس حوزه و دانشگاه:

كمالات زن تا قبل از انقلاب اسلامي ناديده گرفته مي‌شد

يك مدرس حوزه و دانشگاه گفت: كمالات زن تا قبل از پيروزي انقلاب ناديده گرفته مي شد؛ اين در حالي است كه انقلاب اسلامي به زن ايراني به عنوان موجودي ارزشمند عزت و منزلت بخشيد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، سيدرضا ولايتي ديروز در جشن ويژه سالروز پيروزي انقلاب اسلامي كه به همت امور بانوان فرمانداري دهدشت با حضور بانوان شاغل در ادارات دولتي اين شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: كمالات زن تا قبل از انقلاب اسلامي ناديده گرفته مي شد كه نمونه بارز اين وضعيت كشف حجاب رضاخاني است، اما با پيروزي انقلاب اسلامي، زنان ايران هويت و عزت واقعي خود را بازيافتند.
 
وي هر انسان را داراي دو تولد دانست و اظهار داشت: تولد دوم هر انسان، زماني است كه حصارها را شكسته و انقلابي براي يافتن كرامت، استقلال و ارزش خود به پا كند كه نمونه بارز آن، حضرت ابراهيم، پيامبر خاتم (ص) و نيز امام خميني (ره) است.

لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم به بانوان شاغل نمونه هر دستگاه دولتي هدايايي اهداء شد./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار