به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در همایش اهدای نشان فداکاری و جوانمردی به پیشکسوتان و خانوادههای شهدای نهاجا که روز گذشته در دانشکاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار شد، ضمن عرض تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و روز نیروی هوایی ارتش، گفت: خداوند متعال را برای مراسم شرفیابی آبرومند امروز و رضایت فرمانده و، ولی امرمان شاکر و سپاسگزاریم.
وی افزود: ما در ابتدای جنگ تحمیلی به دلیل یک غفلت راهبردی بخشهایی از خوزستان را از دست دادیم، قطعا جنگ امروز به مراتب پیچیدهتر از جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ است.
فرمانده نیروی هوایی اظهار کرد: دشمن در جنگ ترکیبی در صدد استفاده از غفلتهای راهبردی مجدد ما و فتح خاکریز اعتقادی و نقاط امیدبخش جامعه است.
امیر واحدی بیان کرد: خاکریزها بازهم به حماسه آفرینی شما پیشکسوتان عزیز در جبهه جهاد تبیین نیازمند است. بیان خاطرات، ثبت و ضبط آنها و تشریح نقش نیروی هوایی در دفاع مقدس یک ضرورت غیر قابل اغماض است.
وی با تأکید بر اینکه دفاع مقدس بخشی از تاریخ مقاومت، هویت ملی و در عین حال مظلومیت ماست، گفت: ما در جنگ هشت ساله برای تسلیم نشدن در برابر همه ظرفیتهای استکبار جهانی از جمله ظرفیتهای تسلیحاتی، سیاسی، تبلیغاتی و رسانهای ایستادگی کردیم.
فرمانده نیروی هوایی ارتش عنوان کرد: اوج مظلومیت ما در همین بخش تبلیغات و رسانه است، فداکاریهای تاریخ ساز خلبانان و کارکنان فنی نیروی هوایی در طول دفاع مقدس به ویژه در سالهای ابتدایی جنگ به دلیل ماهیت و نوع مأموریتهای این نیرو تا به امروز در میان جامعه گم شده است.
امیر واحدی ادامه داد: با مطالعه تاریخ نیروی هوایی با اسطورههایی مواجه میشویم که اسمشان در آسمان شناخته شدهتر از زمین است، دفاع مقدس نمونه بارز اقدام به هنگام و پاسخگویی به تحرکات دشمن است لذا این فرصت شناسی را از مکتب درس آموز عاشورا آموختیم.
وی خاطرنشان کرد: این اتفاق بارها در دورههای مختلف تاریخ معاصر تکرار شده و نیروی هوایی این فرصت شناسی را به درستی آموخته و در بزنگاهها حضور به موقع پیدا کرده است.
فرمانده نیروی هوایی تصریح کرد: بیعت تاریخی ۱۹ بهمن ماه سال ۵۷، اولین پاسخ به دشمن در ۳۱ شهریور سال ۵۹، عملیات کمان ۹۹ در اوایل مهرماه سال ۵۹، اقدامات فرماندهان نیروی هوایی ارتش از جمله شهید عباس دوران نمونههای بارز حضور به هنگام در صحنههای نبرد است.
امیر واحدی بیان کرد: به اعتبار همین افتخار آفرینان فرماندهی معظم کل قوا فرمودند، هیچ زبان انتقادگر و زبان وسوسه انگیز نتوانست نیروی هوایی را مورد اعتراض قرار داده و به کار او انتقاد کند.
وی با بیان اینکه یکی از وقایع غفلت راهبردی در جنگ ترکیبی فراموش کردن حماسه آفرینان است، گفت: باید حماسهها برای نسل جدید بازگو شود تا بدانند چگونه جوانان این سرزمین در دوران جنگ تحمیلی از آب و خاک جمهوری اسلامی ایران محافظت کرده و دشمن را شکست دادند.
فرمانده نیروی هوایی در پایان تأکید کرد: اهدای نشان جوانمردی به تدبیر فرماندهی کل ارتش به حماسه آفرینان این نیرو، مهر تأیید بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد و خاطره مجاهدتهای شهیدان زنده این سرزمین است.