آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۰۹۱۴
صداقتی خبر داد؛

زیرگذر بزرگراه آبشناسان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران از پیشرفت ۳۶ درصدی پروژه زیرگذر بزرگراه شهید آبشناسان خبر داد و گفت: این پروژه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزایر دانشجو، مهدی صداقتی، با اشاره به اعمال انحراف ترافیک در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید آبشناسان محدوده خیابان جنت‌آباد، اظهار داشت: با انتقال ترافیک بر روی تابلیه جنوبی عرشه زیرگذر، فضا جهت اجرای باقیمانده شمع‌های جبهه شمال شرقی تقاطع، آزادسازی شد.

وی ادامه داد: همگام با رفع معارض لوله آب ۴۰۰ میلیمتری و تحکیم لوله آب‌های سطحی ۱۶۰۰ میلیمتری، حفاری شمع‌های مذکور آغاز شده و از ۱۳۲ حلقه شمع ضلع شمال شرق تاکنون ۵۸ شمع اجرا شده است.

صداقتی با اعلام پیشرفت ۳۶ درصدی این پروژه، زمان بهره‌برداری از آن را سال آینده عنوان کرد و گفت: پروژه تقاطع غیر همسطح بزرگراه شهید آبشناسان با خیابان جنت‌آباد شامل، اجرای یک زیرگذر رفت‌وبرگشت در امتداد بزرگراه شهید آبشناسان (سطح منفی یک)، دو پل رفت‌وبرگشت در امتداد خیابان جنت‌آباد (سطح صفر)، دو دوربرگردان شرق به شرق و غرب به غرب (سطح صفر) و اجرای بخشی از کندرو‌های بزرگراه شهید آبشناسان جهت تأمین گردش‌های موردنیاز ترافیکی این منطقه پرتردد است.

برچسب ها:
آبشناسان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار