آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۱۵۸۴
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان:

مسئولان با تامین به موقع نهاده‌ها، از تولید سینوسی مرغ جلوگیری نمایند/ کرمان میزبان فعالان صنعت طیور کشور

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان با اشاره به نیاز روزانه مردم استان به ٢٣٠ تن گوشت مرغ گفت: مسئولان با تامین به موقع نهاده‌ها، از تولید سینوسی مرغ و بروز مشکلات جلوگیری نمایند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید حسن مهدی، مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان با اشاره به نیاز روزانه مردم استان به ٢٣٠ تن گوشت مرغ گفت: مسئولان با تامین به موقع نهاده‌ها، از تولید سینوسی مرغ و بروز مشکلات جلوگیری نمایند.

وی همچنین قیمت گذاری مناسب جوجه یک روزه و توجه به بازار مصرف را از جمله عوامل دخیل در این موضوع برشمرد.

*سومین نشست بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت طیور

او اظهار داشت: سومین نشست بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت طیور گوشتی با حضور فعالان صنعت مرغ قریب ٥٠ درصد استان‌های کشور به میزبانی کرمان از ٢٥ لغایت ٢٦ بهمن ماه برگزار و اساتید، صاحب نظران و پیشکسوتان و فعالان این عرصه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود و تبادل نظر خواهند پرداخت و بیانیه نهایی فعالان این صنعت به وزارت جهادکشاورزی ارسال خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان پرداختن به موضوعات اقتصاد زنجیره تولید گوشت مرغ، استاندارد‌های بهداشتی تولید، اقتصاد مرغ سایز و تاثیر آن بر بازار، اهمیت برنامه ریزی تولید جوجه یک روزه سالم، بهسازی و نوسازی واحد‌های تولیدی را از جمله محور‌های این نشست عنوان کرد و افزود: برگزاری نشست‌های کارشناسی و فنی  و نمایشگاه صنعت تولید مرغ نیز از جمله برنامه‌های این رویداد است.

مهدی به ٢ میلیون و ٥٠٠ قطعه جوجه ریزی ماهانه در سطح مرغداری‌های استان اشاره کرد و اظهار داشت: بطور متوسط ١٧٠ تن گوشت مرغ بطور روزانه در استان کرمان تولید می‌شود.

او اعلام کرد: طی سه ماهه گذشته با برنامه‌های صورت گرفته برای اولین بار ٣ میلیون و ٤٠٠ هزار قطعه جوجه ریزی  در استان صورت گرفته که از دلایل این جهش می‌توان به نزدیکی ماه رمضان و نوروز اشاره کرد.

وی با بیان اینکه ٣٠ درصد نیاز استان کرمان در موضوع مرغ از استان‌های یزد، خراسان جنوبی و فارس تامین می‌شود گفت: در حال حاضر ٦٢٠ واحد تولید مرغ گوشتی دارای پروانه در استان فعال می‌باشند.

*ظرفیت جوجه ریزی واحد‌های تولید مرغ در استان ١١ میلیون قطعه است

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان ظرفیت جوجه ریزی واحد‌های تولید مرغ در استان را ١١ میلیون قطعه ذکر کرد و افزود: به دلیل شرایط بهداشتی عموما فقط از ٣٠ درصد این ظرفیت استفاده می‌شود و اگر ظرفیت ١٥ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان ایجاد شود، استان کرمان در زمینه تولید گوشت مرغ به خودکفایی می‌رسد.

او به ضرورت و اهمیت تولید مرغ   سایز و فرهنگ سازی مصرف آن در جامعه افزود: در دنیا تولید مرغ با وزن ١٢٠٠ و ١٨٠٠ گرم را مرغ سایز می‌نامند که به عنوان سالمترین، کم چربی‌ترین و دارای کمترین میزان مواد زائد می‌باشد.

وی تاکید کرد: در فرآیند تولید مرغ، موضوعی به نام تزریق هورمون وجود ندارد زیرا هورمون‌ها به شدت گران هستند و برای تولیدکننده به صرفه نیستند و در مرغداری‌ها فقط واکسن و آنتی بیوتیک مصرف می‌شود.

مهدی گفت: در زیرمجموعه این اتحادیه ١١ شرکت تعاونی فعال است که شهر‌های شمالی استان را پوشش می‌دهند و در جنوب استان نیز کلا ١٦ واحد تولید مرغ گوشتی فعال است.

*تولید ٦٥ درصد مرغ استان در شهر‌های کرمان، رفسنجان

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان از تولید ٦٥ درصد مرغ استان در شهر‌های کرمان، رفسنجان و سیرجان خبر داد و افزود: شرکت تعاونی مرغداران رفسنجان یکی از شرکت‌های نمونه تولید مرغ در سطح کشور است که در زمینه‌های زیرساختی نظیر کارخانه تامین دان، کشتارگاه و ایجاد شبکه فروشگاهی به خوبی عمل کرده است.

او به وجود ١٣ کشتارگاه مرغ در سطح استان اشاره کرد و گفت: قیمت مرغ تابعی از عرضه و تقاضا است و مسئولان باید با حمایت از این صنعت که در تامین امنیت غذایی مردم نقش دارد باعث ثبات تولید شوند.

وی در پایان با اشاره به موضوع کمبود منابع آبی، موضوع تامین آب را یکی از چالش‌های صنعت مرغداری در استان کرمان عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار