آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۲۱۰۱

جشنواره موسیقی فجر / آهنگ‌های محبوب دهه شصتی‌ها در کنسرت خمسه

یکی از اجرا‌های سی و نهمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به ارکستر خمسه اختصاص داشت که این ارکستر برخی از آهنگ‌های محبوب دهه شصتی‌ها را اجرا کرد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شب گذشته چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ تالار رودکی میزبان اجرایی جالب و شنیدنی و پر از نوستالژی برای دهه شصتی‌ها بود. گروه «خمسه» به سرپرستی امیرحسین محمدخانی در سومین شب از سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر به اجرای برنامه پرداختند.

گروه «خمسه» رپرتواری از موسیقی دستگاهی، موسیقی انیمیشن‌ها و سریال‌های نوستالژیک دهه شصت و هفتاد را برای مخاطبانش نواخت.

تیتراژ ابتدایی سریال «خونه مادربزرگه»، تیتراژ برنامه «شهر موش‌ها» ساخته مرضیه برومند، «علی کوچولو» آهنگ معروفی که در دوران دهه شصت بسیار از تلویزیون پخش می‌شد و تیتراژ پایانی سریال «آقای حکایتی» اجرا شد و این‌بار ساز قانون هم دیگر ساز‌ها را همراهی می‌کرد.

نوازندگان این ارکستر از کودکان و نوجوانانی بودند که آینده سازان موسیقی کشورمان خواهند بود. حضور این ارکستر در جشنواره اتفاقی قابلی تقدیر است که می‌تواند فضا را برای رشد استعداد‌های موسیقی فراهم کند. از سوی دیگر باید به مسئولان این ارکستر تبریک گفت که رپرتواری مناسب را برای اجرا انتخاب کرده بودند.

رپرتوار انتخابی از سوی گروه «خمسه» به گونه‌ای بود که توانست مخاطبان را راضی از سالن خارج کند. مخاطبان این اجرا که شاید بر حسب اتفاق بیشترشان دهه شصتی بودند، آهنگ‌هایی را شنیدند که خاطرات بسیاری با آن‌ها دارند. آهنگ‌هایی که هر دهه شصتی در دوران کودکی و نوجوانی‌اش آن‌ها را چندین و چند بار شنیده است. حالا، اما همان آهنگ‌ها را فرزندانِ همان دهه شصتی‌ها می‌نوازند و می‌خوانند و این حسی بسیار زیباست.

البته که ضعف‌هایی در این اجرا وجود داشت که طبیعی است! چرا که بیشتر نوازندگان این گروه را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دادند و آن‌ها راه زیادی برای پیشرفت دارند.

یکی از نکاتی که در این گروه می‌شد مورد توجه قرار داد، بیشتر کردنِ تعدادِ خوانندگان در قالب یک گروه کُر است. این اتفاق می‌توانست کیفیت اجرای این گروه را به شدت برای مخاطبان بالا ببرد و فضا را برای آن‌ها جذاب‌تر کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار