به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قاسم ساعدی نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس در خصوص برداشت نفت ایران از میدان مشترک گاز پارس جنوبی گفت: در واقع کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و وزارت نفت سعی بر این دارند که میدان گاز پارس جنوبی را توسعه دهند و حذف سهم گذشتهها را جبران کنند.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در ادامه تأکید کرد: قطعا قطر بیشترین استفاده و بهرهبرداری را از این میادین گازی میبرد، البته جمهوری اسلامی ایران به همت دولت انقلابی سیزدهم به این مسئله ورود کرده و ما چشم انتظار وزارت نفت در بحث توسعه این میادین و همچنین برداشت بیشتر آن هستیم تا از رقیب خود عقب نمانیم.
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: بدیهی است که حق ملت و نظام جمهوری اسلامی است که از این میادین مشترک به گونهای متناسب بهرهبرداری کنند، بی تردید مجلس شورای اسلامی، وزارت نفت و دولت باید در جهت توسعه این میدان گازی تلاشهای لازم را مبذول دارند و برای تحقق خواسته ملت و انتظارات صاحب نظران همت مضاعف داشته باشند.
عضو کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه پیشنهاداتی در مورد توسعه میادین گازی مشترک ایران و قطر گفت: قطعا ما باید مشوقهایی را برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی در نظر داشته باشیم، سرمایهگذاران خارجی مورد اطمینان و اعتماد که میتوانند در چهارچوب خواستههای نظام جمهوری اسلامی حرکت کنند را دعوت به کار کنیم و مشوقهایی را در بحث تضمین مادی و و سایر مسائل مورد نظر برای آنان مهیا کنیم تا نسبت به سرمایهگذاری در داخل کشور ترغیب شوند.
وی در ادامه با بیان اینکه ترغیب، تشویق و تامین سرمایهگذاران داخلی منجر به خودکفایی کشور خواهد شد، افزود: از سوی دیگر سرمایهگذاران داخلی بزرگ و قدرتمندی داریم که میتوان با در نظر گرفتن بیشترین مشوقها، تسهیلات و بهترین امکانات زمینه ورود آنان را به این میادین فراهم کنیم تا نسبت به این مسئله جذب شوند، البته سرمایهگذاران داخلی برای ما در اولویت هستند.
عضو کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بدیهی است که سرمایهگذاران نیاز به ترغیب و تشویق در این زمینه دارند که دولت، مسئولان ومتولیان ذی ربط باید در جهت تامین و تضمین خواستههای آنان اقدام کرده و از آنان دعوت به کار کنند تا بتوانیم در این عرصه مستقل و خودکفا شویم چرا که در زمینه صنعت و عرصههای دیگر زمانی که افراد بومی داخل کشور ورود کردهاند، خوش درخشیدهاند.
ساعدی در پایان خاطر نشان کرد: توسعه میادین گازی کشور منجر به ارتقاء تولید گاز خواهد شد و با افزایش آن نیاز داخلی در بخش صنعت و خانگی برطرف شده و یا به حداقل میرسد، همچنین از واردات گاز بینیاز خواهیم شد، در واقع اگر میادین گازی کشور را توسعه دهیم یقیناً صادر کننده گاز به کشورهای دیگر خواهیم بود.