به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محمد برزعلی در کارگروه تنظیم بازار گلستان اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون روزانه حدود ۶۷۲ تُن مرغ گرم در استان گلستان تولید و روانه بازار مصرف میشود که ۱۷ درصد آن، معادل ۱۱۵ تن در سطح استان توزیع میشود.
وی افزود: این میزان تولید، علاوه بر تامین نیاز روزانه گوشت مرغ استان، به شهرهای دیگر به ویژه تهران حمل میشود.
مدیرسازمان جهادکشاورزی گلستان ادامه داد: طی دو ماه گذشته مجموع جوجه ریزی ماهانه در گلستان از ۱۵ میلیون جوجه فراتر رفته است که نسبت به مدت مشابه حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.
برزعلی ادامه داد: میزان تولید مرغ در استان در شرایط مطلوبی قرار دارد و نگرانی خاصی برای تامین مرغ مورد نیاز بازار شب عید و همچنین ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
وی از اجرای طرح پرورش قراردادی مرغ گوشتی در گلستان خبر داد و گفت: این طرح از ابتدای امسال در استان با ظرفیت ۲ میلیون قطعه جوجهریزی در مرغداریها به اجرا درآمده است وتا سقف سه میلیون جوجهریزی در دست اجراست.
برزعلی گفت: تامین سرمایه در گردش موردنیاز پرورش دهندگان، حمایت از واحدهای تولید خوراک طیور در منطقه و تامین جوجه ریزی واحدهای پرورش مرغ گوشتی از مهمترین ویژگیهای اجرای طرح پرورش قراردادی مرغ گوشتی برای استفاده از ظرفیت صنعت طیور استان و پایداری تولید و تامین بخشی از نیاز کشور است.
وی استفاده بیشتر از ظرفیت واحدهای پرورش مرغ گوشتی، افزایش بهرهوری در واحدهای پرورش مرغ گوشتی، حمایت در بازگشت کشتارگاه طیور نیمه فعال و راکد، سرمایهگذاری در حوزه تولید مرغ اجداد، استقرار مزارع مرغ مادر، ایجاد غرفه جدید صنعت مرغ استان در شهر تهران و پیگیری تامین تسهیلات بانکی برای تامین برق پایدار و سامانه گرمایشی واحدهای مرغداری با همکاری دستگاههای مرتبط و بانکهای عامل را از جمله مهمترین برنامههای در دست پیگیری، اجرا جهادکشاورزی استان برشمرد.
گفتنی است، بر اساس آمارهای موجود یک هزار و ۶۰ واحد مرغداری در گلستان فعال هستند.