کد خبر:۸۶۵۴۳۰

۲ برابر شدن تعداد موارد بستری روزانه در استان‌های «گلستان» و «کرمان»

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ظرف ۶ هفته اخیر در استان‌های کرمان و گلستان میزان بیماران بستری شده کرونایی ۲ برابر شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت استان گلستان در شیوع کرونا، اظهار داشت: استان گلستان در اسفند ماه وضعیت خیلی شدیدی داشت و میزان ابتلا به بالاترین میزان رسید.

وی ادامه داد: از فروردین ماه موارد بستری در اغلب شهرستان‌های استان گلستان سیر نزولی گرفت، اما علی رغم توصیه‌ها باز شاهد افزایش میزان مبتلایان هستیم؛ به شکلی که در ۶ هفته اخیر تعداد موارد بستری روزانه، ۲ برابر شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ۱۱ شهرستان استان گلستان در وضعیت قرمز و ۳ شهر در وضعیت هشدار قرار دارد.

لاری با اشاره به اینکه در استان کرمان ۱۲ شهر در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: ۷ شهر نیز در وضعیت هشدار قرار دارد.

وی یادآور شد: هم اکنون در استان کرمان شاهد افزایش میزان ابتلا و بستری هستیم و در ۶ هفته گذشته موارد بستری در کرمان ۲ برابر افزایش داشته است.

سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: شهر‌های جیرفت، بافق، بم، سیرجان با شیب تند افزایش روبرو هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار