۲ فوتی و ۴ بستری در پی مسمومیت غذایی در شرق گلستان/ دادستانی ورود کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۸۶۸۴

۲ فوتی و ۴ بستری در پی مسمومیت غذایی در شرق گلستان/ دادستانی ورود کرد

در پی بروز مسمومیت غذایی در شهرستان رامیان، تاکنون دو نفر جان خود را از دست داده‌اند و چهار نفر نیز در بیمارستان خان‌ببین بستری شده‌اند؛ بررسی ابعاد این حادثه با ورود دستگاه قضایی ادامه دارد.
رامیان

به گزارش  گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رئیس شبکه بهداشت و درمان رامیان در گفت‌وگوبا خبرنگاران اظهارکرد: امروز تعدادی از شهروندان با علائم اسهال و استفراغ به بیمارستان خان‌ببین مراجعه کردند که تاکنون چهار نفر از آنان بستری شده‌اند.

فرهاد بدیهی افزود: با توجه به افزایش دمای هوا، شهروندان باید نکات بهداشتی را به‌طور کامل رعایت کرده و از مصرف مواد غذایی ناشناس و فاقد اطمینان خودداری کنند.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت اصول نگهداری مواد غذایی اظهار کرد: بررسی وضعیت بیماران و علت بروز این مسمومیت در حال انجام است.

دادستان شهرستان رامیان نیز با اشاره به فوت دو نفر و بستری شدن چهار نفر در این حادثه گفت: مدعی‌العموم برای بررسی ابعاد موضوع وارد عمل شده است.

ذوالفقاری افزود: علت دقیق این مسمومیت غذایی با همکاری پزشکی قانونی و دستگاه‌های مرتبط در دست بررسی قرار دارد و نتایج پس از تکمیل تحقیقات اعلام خواهد شد.

گزارش‌ها حاکی است مراجعات شهروندان با علائم مشابه به مراکز درمانی منطقه همچنان ادامه دارد

پربازدیدترین آخرین اخبار