به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، علی اکبر بصیرنیا در نشست با اصحاب رسانه در گرگان اظهار کرد: حدود ۵ هزار نفر در رشته فرنگی و آزاد در ۳۵ سالن کشتی در مناطق شهری و روستایی گلستان فعالیت دارند که حدود ۳هزار و ۵۰۰نفر از این ورزشکاران بیمهشده رشته کشتی هستند.
وی افزود: براساس افق ترسیم شده تلاش داریم با کمک اداره کل ورزش و جوانان تعداد ورزشکاران کشتیگیر را به ۱۰ هزار نفر برسانیم تا آمار مدال آوران و ملی پوشان استان افزایش یابد.
بصیر نیا ادامه داد: جایگاه ورزش کشتی گلستان در سالیان گذشته رتبه ۱۵ تا ۲۰ کشور را داشته که با تلاش همه جانبه مربیان و اعضای هیئت استان، به رتبه ۶ کشور رسیدیم و امیدواریم به پلههای بالاتر در این رشته دست پیدا کنیم.
وی گفت: بر اساس برنامه مقرر است تا مقوله توسعه فعالیتهای آموزشی به اولویت نخست ما در کشتی تبدیل شود تا با پرورش مربیان و داوران بتوانیم افق روشنتری برای کشتی خلق کنیم.
بصیرنیا ادامه داد: تقویت زیرساختهای سخت افزاری و بهسازی باشگاهها و سالنهای کشتی را آغاز کرده ایم، اما در این حوزه صرفا به منابع دولتی اکتفا نکرده ایم.
وی افزود: بهرهگیری از ظرفیت خیرین ورزشی و همچنین اسپانسرهای غیر دولتی و خصوصی از نیازمندیهای ورزش کشتی است که مذاکرات خوبی در این خصوص انجام شده است تا هم در حوزه تیم داری و هم توسعه سخت افزاری از این فرصت استفاده کنیم.
رئیس هیئت کشتی گلستان ادامه داد: از مهمترین نیازهای ورزش کشتی در گلستان راه اندازی و احداث خوابگاه مختص ورزشکاران این رشته است که مذاکرات لازم برای تامین اعتبار این پروژه با مدیران ارشد استان انجام شده است.
وی افزود: مذاکراتی را با چند هلدینگ نهادهای حاکمیتی انجام داده ایم تا بتوانیم با حمایت آنها زمینه تیم داری در لیگهای کشتی را محقق کنیم.
در پایان این مراسم از تعدادی از مدال آوران رشته ورزشی کشتی و همچنین مربیان و داوران این رشته در استان گلستان تجلیل شد